Main Image

Unik beliggenhet. Solrikt, med fantastisk sjøutsikt

meld din interesse

gode opplevelser i nærområdet

Nøsted Brygge ligger vakkert og solrikt til ved Drammensfjorden, i et område med en spennende utvikling. Gamle næringsområder transformeres til nye, moderne boliger. På Nøsted Brygge bor du bokstavelig talt på bryggekanten, og har umiddelbar nærhet til sjøen og gode, maritime opplevelser. Nøsted Brygge får fantastiske uteområder med moderne bryggeanlegg, egen båthavn, store felles takterrasser, og med Sota badestrand rett ved. Samtidig har du nærhet til flotte natur- og rekreasjonsmuligheter rundt vakre Norbykollen. Du finner barnehager, skoler og forretninger i nærområdet, og det er kort vei til Drammen sentrum med alle sine fasiliteter.

Fantastiske turområder

Marka er kun noen minutters gange unna. Turterrenget rundt Nordbykollen gir fantastiske natur- og rekreasjonsmuligheter året rundt, med flott opparbeidede stier og skiløyper.

Top Image

Maritimt miljø

Beliggenheten helt i sjøkanten har mange positive kvaliteter. Bare det å sitte på brygga og høre bølgeskvulp og se båtlivet på fjorden gir gode opplevelser. Eller prøve fiskestanga? Eller bade? Eller dra ut i egen båt? Båthavnen rett utenfor din egen stuedør har mange plasser, og du som beboer vil få fortrinnsrett til å leie båtplass. Her blir det et hyggelig maritimt miljø.

Top Image
Top Image
Top Image
Top Image

Kort vei til sentrum

Det etableres en gang- og sykkelsti langs fjorden innover mot Drammen, og det blir nytt busstopp rett utenfor boligene. Drømmen om utslippsfrie ferjer på fjorden til og fra boligområdene, arbeidsplassene, kollektiv-knutepunktene og sentrum er i ferd med å bli virkelighet. Et miljøvennlig og hyggelig alternativ for deg som bor på Nøsted Brygge!

Top Image