Main Image

Visning på brygga 15. august

VELKOMMEN TIL VISNING PÅ BRYGGA TIRSDAG 15.08 KL 17.00 – 19.00
Hold av datoen. Vi inviterer deg og dine til et uformelt treff og en hyggelig boligprat på bryggekanten. Se utviklingen. Hold deg oppdatert på dine nye muligheter på Nøsted Brygge. Vi fyrer opp grillen for enkel servering.


Det er rolig i boligmarkedet for tiden, men på Nøsted Brygge skjer det mye! Det bankes og pæles, og rivingen går virkelig unna. Mye av den eksisterende, bunnsolide bygningskroppen beholdes, og danner et historisk fundament for ny utvikling. Du kan følge byggeprosessen på websiden vår her: https://www.nostedbrygge.no/byggeprosess

 


NÅ GLEDER VI OSS TIL Å STARTE BYGGINGEN AV DET SOM VIRKELIG BLIR ET PREMIUMPROSJEKT – HELT I VANNKANTEN!

Utvikling og fremdrift går som planlagt. Det betyr innflytting sommeren om 2 år. På tide for deg å starte planleggingen av din nye bolig? 75% av boligene er nå solgt, men det er fortsatt et stort utvalg av leilighetstyper, areal og priser å velge mellom. Fra 56,0 m2 til 160 m2 BRA. Hva er din drømmeleilighet? Her finner du også toppleiligheter med egne takterrasser på opptil 75 m2. På Nøsted Brygge har du sikkerhet for gjennomføring, og salg til faste priser. Depositum ved kontrakt er fortsatt kun kr 100.000,-

 

 

ENERGIEFFEKTIVE LØSNINGER

Boligene på Nøsted Brygge vil bli forsynt med vannbåren energi fra Drammen Fjernvarmes eget anlegg på Nøsted Brygge. I tillegg vil oppvask- og vaskemaskin bli forsynt med varmtvann fra det vannbårne systemet, og sørge for at energibruken reduseres med inntil 75%. Det betyr mye med de strømprisene vi har sett de siste årene! Og enda bedre; oppvaskmaskin og vaskemaskin er inkludert i boligleveransen. Det vil også bli montert solcellepaneler på bygningsmassen for å redusere energibruk og kostnader i tekniske anlegg og fellesarealer.

 

DIN NYE HVERDAG?

Alle leilighetene på Nøsted Brygge er moderne, lyse og luftige, og har egen solrik balkong eller terrasse med fjordutsikt. Flotte, beplantede fellesarealer på ca 5 mål og mulighet for egen båtplass. En ny hverdag i en ny leilighet på Nøsted Brygge gir deg mer tid til det du har lyst til. Om du bare ønsker og sitte på balkongen å nyte solnedgangen, eller følge båtlivet nede på brygga? Her får du tid til dine hobbyaktiviteter! På Nøsted brygge blir det egen bilpool og kajakkpool, egne rom for bilvask og hundevask, felles hobbyrom og møteplass med bad/wc og kjøkken. Her kan du nær sagt leie eller eie så mye plass du selv ønsker til lagring.

 

 

Har du spørsmål? Kontakt gjerne megler for individuell avtale. Og igjen;

Velkommen til visning over ferien, 15.08!