Main Image

Unik beliggenhet. Solrikt, med fantastisk sjøutsikt

meld din interesse

Nøsted Brygge borettslag - leiligheter i Drammen med sjøutsikt og nærhet til marka

Nøsted Brygge ligger på Nøstedtangen rett ved Drammensfjorden. Her bor du bokstavelig talt på bryggekanten. Det ligger sentralt til og det er kort vei til Drammen sentrum, marka og Sota badestrand. 

 

MARITIMT MILJØ
Frisk sjøluft, den solrike beliggenheten og nærheten både til byen og marka er attraktivt for de fleste. Det er også en helt ny, moderne leilighet med fantastisk utsikt mot fjorden, med egen, romslig balkong og flotte fellesarealer. Her kan du nyte lange dager på balkongen, ta deg en svømmetur eller en båttur på fjorden. Følge de skiftende årstidene fra egen balkong eller stuevindu.

 

 

DET GODE LIVET PÅ BRYGGA
Nøsted Brygge ligger helt nede på bryggekanten, med den store båthavnen rett utenfor. Her kan du møte naboer og venner i de over 5 mål store, grønne fellesarealene! Her er det opparbeidede lekeplasser og trivelige sitteplasser som byr på gode opplevelser for beboere og besøkende i alle aldre. Uteområdene på Nøsted Brygge blir en attraktiv og viktig opplevelse i et unikt prosjekt. Her har du friheten til å gjøre akkurat det du vil - når du vil. Kan det bli bedre?

 

 

GODE OPPLEVELSER I NÆROMRÅDET
Nøsted Brygge ligger vakkert og solrikt til ved Drammensfjorden, i et område med en spennende utvikling. Gamle næringsområder transformeres til nye, moderne boliger. På Nøsted brygge bor du bokstavelig talt på bryggekanten, og har umiddelbar nærhet til sjøen og gode, maritime opplevelser. Nøsted Brygge får fantastiske uteområder med restaurant, moderne bryggeanlegg, egen båthavn, store felles takterrasser, og med Sota badestrand kun et par steinkast unna. Det er gjort avtale med restaurant som etableres på brygga, med både ute og inneplasser. Et fantastisk sted å sitte med noe godt på tallerkenen - og i glasset! Flere gode servicefasiliteter vil komme til. Samtidig har du nærhet til flotte natur- og rekreasjonsmuligheter rundt vakre Norbykollen. Du finner barnehager, skoler og forretninger i nærområdet, og det er kort vei til Drammmen sentum med alle sine fasililteter.