Main Image Main Image Main Image

ET PROSJEKT MED UNIKE KVALITETER

På Nøsted Brygge er det meste inkludert i standard leveranse.

meld din interesse

Nøsted Brygge - moderne og miljøvennlige leiligheter nær drammen.

Et boligprosjekt med fokus på bærekraftige løsninger. Med solcellepaneler og energieffektive løsninger reduseres energibruken med inntil 75%. Dette er et grønnere borettslag rett ved drammensfjorden. Med felles takterrasser, store uteområder og grøntarealer, ladeplasser til elbiler, bilvask, båthavn og treningsrom m.m.

 

Nå kan du og dine finne drømmeleiligheten på bryggekanten. Nøsted Brygge vil få i alt 90 leiligheter med areal fra 57,3 til 163,9 m² BRA. De fleste vil være romslige leiligheter på rundt 100 m² BRA. Her har du muligheten til å finne nettopp den leiligheten som passer ditt behov. Du vil få en moderne, gjennomtenkt leilighet med fine planløsninger og god arealutnyttelse.

 

Hvilken leilighet passer ditt behov?

Nøsted Brygge Bygg A + B + C + D er organisert som borettslag. Her er det til sammen 69 leiligheter, med areal fra BRA 57,3 m2 BRA 163,9 m2. Bygg E + F + G har til sammen 21 selveierleiligheter. Her finner du leiligheter med areal fra BRA 69,0 til 130,5 m2. Vi tør påstå at den store leilighetsmiksen og ulike boformer gir deg muligheten til å finne nettopp din drømmeleilighet her på brygga.
 

Alle leilighetene i Nøsted Brygge er moderne, lyse og luftige, og har egen balkong eller terrasse med fjordutsikt. Gode lysforhold og gode materialvalg gir deg en trivelig og lettstelt hverdag. Du kan også velge mellom tre ulike interiørkonsepter og alle interiørstilene får du levert helt uten pristillegg. Her kan du lese mer om de forskjellige interiørstilene. Egen leiet parkeringsplass i innvendig parkeringshus, og heis til alle etasjer. Alt i et trygt bomiljø.


 

På Nøsted Brygge får du også noen ekstra kvaliteter inkludert; et moderne bryggeanlegg, felles takterrasser og trivelige uteområder med store grøntarealer. Her blir det bilpool og ladeplasser til elbiler, rom for bilvask og hundevask. Hobbyrom/møteplass med bad/wc og kjøkken.

 

 

 

Har du behov for mer plass til egne ting?

Vi vet at mange som flytter i leilighet har behov for ekstra lagringsplass. Et sted til ting du ikke bruker så ofte. Eller et eget sted til hobbyaktiviteter. På Nøsted Brygge kan du nær sagt leie eller eie så mye plass du selv ønsker til lagring, hobby eller næringsvirksomhet. Bare spør oss om mulighetene! PS! Husk at du ikke trenger å ha med deg gressklipper og snøfreser hit!


 

%MOVIE1% fra Nøsted Brygge ultimo juni kl 06.00 – 22.00

 

Moderne leiligheter

Leilighetene får eksklusiv enstavs, lys eikeparkett i stue/kjøkken, soverom, gang og innvendig bod. Bad, toalett og vaskerom får 30x30 cm keramiske fliser. Bad med mosaikkfliser i nedsenket dusjsone. Farger, benkeplater og innredning vil variere i fht. ønsket interiørkonsept. Leilighetene har en komplett, moderne kjøkkeninnredning fra HTH. Det leveres Asko Craft Black Steel hvitevarer, platetopp, oppvaskmaskin med varmtvanns-tilkobling, kjøle-/fryseskap, stekeovn og ventilator med kullfilter.

Top Image

Velge mellom tre ulike interiørkonsepter

Våre tre ulike interiørstiler; Svanen, Ternen og Anden, gir deg muligheten til å velge din stil i din nye leilighet. Vakkert avstemte materialer, strukturer og farger satt sammen i tre helhetlige interiørpakker.  Valgfritt for deg. Helt uten tillegg i prisen!
 

 Klikk her for å lese mer om de forskjellige interiørstilene.

Vakre, store fellesarealer

Nøsted Brygge ligger på bryggekanten, med den store båthavnen rett utenfor. På området rundt boligene, og i atriene mellom bygningene, er det mer enn 5 mål med flotte, beplantede fellesarealer! Her har du et unikt område for hygge og rekreasjon rett utenfor din egen dør. Lekeplasser og trivelige sitteplasser byr på gode opplevelse for alle aldre.

Top Image

MILJØ OG BÆREKRAFT

Gjenbruk
Nøsted Brygge ligger i et transformasjonsområde ved Drammensfjorden der deler av gamle industribygg skal omformes til moderne boliger. Her river vi en del av den gamle bygningsmassen, men tar samtidig vare på den eksisterende og bunnsolide bygningskroppen slik at denne danner et historisk fundament for nye boliger.

Energi
Boligene på Nøsted Brygge vil bli forsynt med vannbåren energi fra Drammen Fjernvarmes eget anlegg på Nøsted Brygge. I tillegg vil oppvask- og vaskemaskin bli forsynt med varmtvann fra det vannbårne systemet og sørge for at energibruken reduseres med inntil 75%. Oppvaskmaskin og vaskemaskin vil inngå i boligleveransen. Det vil også bli montert solcellepaneler på bygningsmassen for å redusere energibruk og kostnader i tekniske anlegg og fellesarealer.

 

Se video om energiløsninger her

Transport
Vi arbeider med et prosjekt for å etablere en elektrisk fergeforbindelse fra Drammen til Nøsted Brygge og Engersand på den andre siden av fjorden. Dette vil bidra til avlastning av trafikken på begge sider av Drammensfjorden og være et viktig bidrag til reduserte utslipp og et bedre miljø. Utredning slår fast: Grunnlag for ferje i Drammen og Lier

Les hele rapporten her

Videre vil det etableres ladere for elbil hvor alle brukere kan lade bilen samtidig. Det vil bli utbedret gang- og sykkelsti ved fjorden, fra Nøsted Brygge til Drammen sentrum. Det tar deg ca 12 minutter å sykle til Drammen Stasjon.

 

 

 

Noen tanker fra vår italienske arkitekt

Prosjektet Nøsted Brygge etableres i et veldig spennende område med utsikt over Drammensfjorden. Det eksisterende industribygget har påvirket mange av designvalgene. I stedet for å skjule dets funksjonelle og stramme arkitektoniske karakter, ble det valgt å videreføre dette elementet som en verdi i det nye boligbygget. Bygningene danner en C-form, åpen mot fjorden. I den indre gårdsplassen er det et parkeringsbygg med parkeringsplasser, og med et hagetak i tredje etasje. Hoveddelen av det eksisterende bygget inkluderer lager og næringsvirksomhet, samt at en del av andre etasje er forbeholdt parkering. Den rektangulære formen fungerer som et høyt podium for bygging av boligene, og den høye plasseringen gir boligene en enda bedre utsikt over fjorden. De nybygde boligene er organisert i to hovedbygg med en takhage mellom seg. De to høyeste bygningene på syv etasjer fungerer som en forbindelse mellom boligene og næringslokalene. De definerer også området mot fjorden med velbalanserte volumer og åpne plasser. Plasseringen av bygningskroppene er designet for å gi mye lys til de grønne områdene, gi optimal utsikt over fjorden fra boligene, og samtidig skjerme beboernes privatliv. Fellesarealer, som balkonger, trapperom og grønne områder, er spesielt ivaretatt. Disse arealene gir beboerne noen ekstra kvaliteter i hverdagen. Materialene er valgt for å være i samsvar med den enkle og funksjonelle karakteren til det eksisterende bygget. 

In fede,
Arch. Valerio Ricci