Main Image Main Image Main Image Main Image Main Image

Salget er i gang

Nøsted Brygge vil få i alt 89 leiligheter med areal fra 55,5 m² til 160,5 m² BRA. Første salgstrinn
med 27 leiligheter fra 82 m² til 160,5 m² BRA er nå i salg. Dette kan bli din nye hverdag!

meld din interesse
Byg SALGSTRINN 1
Pris PRIS 5.990.000-14.900.000
Kvm KVM 82-160,5
Soverom SOVEROM 2-3

Nøsted Brygge – hjem ved fjorden!

Nøsted Brygge i Drammen er stedet for deg som liker å høre bølgeskvulp og fugleliv. Se store skip passere.
Blafrende seil. Det yrende båtlivet på fjorden en sommerkveld. Her bor du bokstavelig talt på bryggekanten, og har umiddelbar nærhet til Drammensfjorden og livet her. Nøsted Brygge er også starten på en spennende utvikling av hele området Tangen – Nøsted – Glassverket. Her vil du i tiden fremover oppleve mange nye kvaliteter.
Frisk sjøluft, den solrike beliggenheten og nærheten både til byen og marka er attraktivt for de fleste. Det er også en helt ny, moderne leilighet med utsikt mot fjorden, med egen, romslig balkong egen parkeringsplass og flotte fellesarealer. Her kan du nyte lange dager på balkongen, ta deg en svømmetur eller en båttur på fjorden. Følge de skiftende årstidene fra egen balkong eller stuevindu.

En helt ny hverdag i et helt nytt hjem!

DET GODE LIVET PÅ BRYGGA

Nøsted Brygge har en fantastisk solrik beliggenhet, med nærhet til sjøen, nærhet til byen og nærhet til marka. Livet på bryggekanten gir deg gode, avslappende dager, med muligheter for fiske, bading og båtliv. Her får du også mulighet for din egen båtplass. Naturskjønne Sota badestrand ligger kun 3 min. unna.

Top Image

NÆR DET MESTE

Du finner mange fasiliteter som barnehager, skoler og forretninger i nærområdet i dag, og flere nye vil komme til. Du har kort vei inn til Drammen sentrum og til kjøpesentre, og marka er kun noen minutters gange unna. Turterrenget rundt Nordbykollen gir fantastiske natur- og rekreasjonsmuligheter året rundt, med flott opparbeidede stier og skiløyper. Busstopp Nøsted Brygge er rett utenfor leilighetene.

Top Image

Se hvordan
du kan få det!

Se den nye 3D-animasjonen som viser hvordan det skal bli på Nøsted Brygge. Spennende arkitektur, solrikt, båthavn og fantastiske fellesområder eksklusivt for beboerne.

Nøsted Brygge
- et bosted med mange kvaliteter

Nøsted Brygge er et gjennomarbeidet prosjekt som virkelig gir deg kvalitet for pengene. Og best av alt; her er det meste inkludert i standard leveranse. Her vil du oppleve et hyggelig bomiljø med store, felles utearealer og detaljer og materialvalg av høy kvalitet.

 

Leilighetene organiseres som borettslag. Det gir mange muligheter for en flott bolig med en lavere inngangsbillett og et stabilt og godt bomiljø.


Priseksempel leilighet 82 m²:
Innskudd fra kr. 2.396.000,-

Andel fellesgjeld kr. 3.594.000,-

Totalpris kr. 6.014.102,-

Fellesutgifter pr. mnd. kr. 5.448,-