Prospekt Nøsted brygge september 2023

PROSPEKT BORETTSLAG BYGG A, B, C, D Ledige leiligheter pr. august 2023. HJEM VED FJORDEN

NØSTED BRYGGE – HJEM VED FJORDEN Nøsted Brygge i Drammen er stedet for deg som liker å høre bølgeskvulp og fugleliv. Se store skip passere. Blafrende seil. Det yrende båtlivet på fjorden en sommerkveld. Her bor du bokstavelig talt på bryggekanten, og har umiddelbar nærhet til Drammensfjorden og livet her. En helt ny hverdag i et helt nytt hjem!

MARITIMT MILJØ Frisk sjøluft, den solrike beliggenheten og nærheten både til byen og marka er attraktivt for de fleste. Det er også en helt ny, moderne leilighet med fantastisk utsikt mot fjorden, med egen, romslig balkong og flotte fellesarealer. Her kan du nyte lange dager på balkongen, ta deg en svømmetur eller en båttur på fjorden. Følge de skiftende årstidene fra egen balkong eller stuevindu.

DET GODE LIVET PÅ BRYGGA Nøsted Brygge ligger på bryggekanten, med den store båthavnen rett utenfor. Nyt lange dager på din egen balkong, eller møt naboer og venner i de over 5 mål store, grønne fellesarealene! Lekeplasser og trivelige sitteplasser byr på gode opplevelser for alle aldre. Uteområdene på Nøsted Brygge blir en attraktiv og viktig opplevelse i et unikt prosjekt. Her har du friheten til å gjøre akkurat det du vil - når du vil. Kan det bli bedre!

SOLRIKT, MED FANTASTISK UTSIKT OG UNIKE BOKVALITETER De gamle næringsbyggene på Nøsted blir transformert til topp moderne boliger med en rekke kvaliteter inkludert. De lekre leilighetene ligger solrikt - og med fantastisk fjordutsikt! Her skal du oppleve nærheten til fjorden og det maritime miljøet. Vi tror ikke du vil bli lei av utsikten, og å følge de skiftende årstidene på fjorden. Nøsted Brygge har boliger tilpasset ulike livssituasjoner og behov. Hva ønsker du? Her finner du moderne og praktiske 2-roms leiligheter fra BRA 57,3 m2 til 4-roms leiligheter på 163,9 m2. Her har du et stort utvalg i leilighetstyper. Også store toppleiligheter med egen takterrasse. Nøsted Brygge har unike bokvaliteter. Her blir alt lagt til rette for et levende og inkluderende bomiljø hvor alle skal trives - både store og små! De store, flotte fellesområdene, felles hobbyverksted og aktivitetsrom, mulighet for egen båtplass, elbil- og kajakk-pool. Her har du alle muligheter for en trivelig hverdag!

Grønt miljø Det blir etablert en egen elbil-pool som gir deg mulighet for et enkelt, rimelig og ikke minst miljøvennlig bilhold. I parkeringsetasjene er alle plasser til borettslagene forberedt for elbil-ladere. MENY levert hjem til deg På Nøsted Brygge kan du enkelt handle i MENY Nettbutikk og få varene levert rett i ditt nye borettslag. Kjølerommet på Nøsted Brygge blir ditt private hentepunkt og er kun tilgjengelig for deg som bor her. Enklere blir det ikke! Egen båtplass Nøsted Brygge vil få et maritimt miljø med et moderne bryggeanlegg og en stor båthavn med mange plasser. Du som beboer vil få fortrinnsrett til å leie din egen båtplass. Rett utenfor din egen leilighet!

Miljøvennlig transport Planene om å etablere en el-ferje på Drammensfjorden er i ferd med å bli realisert. Et miljøvennlig og trivelig transport-alternativ med anløp Nøsted. Det etableres gang- og sykkelsti langs fjorden innover mot Drammen og et nytt busstopp rett utenfor boligene. Rom for aktiviteter På Nøsted Brygge blir det et felles hobbyverksted for ulike aktiviteter, og et rom for bilvask. Ja, også en egen hundevask kommer på plass her. Trenger du mer egen plass enn bodene som følger med leiligheten, kan du leie større rom. Treningsmuligheter Nøsted Brygge får en kajakk-pool som gir deg tilgang til kajakk når du ønsker det. Som trening eller rekreasjon. I første etasje er det et velutstyrt og moderne treningssenter som tilbyr deg gode og varierte treningsmuligheter for alle nivåer og alle aldre.

Minimalt med vedlikehold På Nøsted Brygge er det valgt materialer og løsninger som skal sikre både deg og borettslaget minimalt vedlikehold og kostnader i årene fremover. F.eks. vinduer og balkongdører fra Magnor Vinduet med opptil 60-års levetid! Miljøvennlige løsninger Leilighetene vil ha vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Det leveres vaskemaskin og oppvaskmaskin med varmtvannstilkobling som standard. Det gir deg raskere vasketid og lavere energiforbruk. Og du har 5-års garanti på maskinene! Din sikkerhet Nøsted Brygge har løsninger du vil sette pris på. Defigo lås-system installeres i alle felles adkomster. Det er en digital porttelefon du kan styre fra din egen smarttelefon. Du ser hvem som står ved døren – og ser hvem du slipper inn. Videocalling-anlegg og ringe- klokke leveres for hver leilighet.

GODE OPPLEVELSER I NÆROMRÅDET Nøsted Brygge ligger vakkert og solrikt til ved Drammensfjorden, i et område med en spennende utvikling. Gamle næringsområder transformeres til nye, moderne boliger. På Nøsted brygge bor du bokstavelig talt på bryggekanten, og har umiddelbar nærhet til sjøen og gode, maritime opplevelser. Nøsted Brygge får fantastiske uteområder med restaurant, moderne bryggeanlegg, egen båthavn, store felles takterrasser, og med Sota badestrand rett ved. Det er gjort avtale med restaurant som etableres på brygga, med både ute og inneplasser. Et fantastisk sted å sitte med noe godt på tallerkenen - og i glasset! Flere gode servicefasiliteter vil komme til. Samtidig har du nærhet til flotte natur- og rekreasjonsmuligheter rundt vakre Norbykollen. Du finner barnehager, skoler og forretninger i nærområdet, og det er kort vei til Drammmen sentum med alle sine fasililteter.

BYGG A, B, C, D Borettslagsleilighetene på Nøsted Brygge ligger i BYGG A + B + C + D. Dette er gjennomgående og lyse leiligheter, med en fantastisk utsikt mot Drammensfjorden. De ledige leilighetene ligger i 5. til 8. etasje. Her kan du velge blant flere ulike leilighetstyper og areal. Dette er moderne, lyse og gjennomgående 2 til 4-roms leiligheter med BRA/P-ROM fra 57,3/56,9 til 163,9/151,0 m2. Alle med egne balkonger. Mange har også egne, store takterrasser.

Nøsted Brygge har tilsammen 69 borettslagsleiligheter. A-bygget med 15, B-bygget med 12, C-bygget med 23 og D-bygget med 19 leiligheter. Alle leilighetene er gjennomgående med gode lysforhold, og har fantastisk fjordutsikt fra egen balkong. Heis til alle etasjer. Leilighetene får eksklusiv enstavs, lys eikeparkett i stue/ kjøkken, soverom, gang og innvendig bod. Bad, toalett og vaskerom får 30x30 cm keramiske fliser. Bad med mosaikkfliser i nedsenket dusjsone. Farger, benkeplater og innredning vil variere i fht. ønsket interiørkonsept. Leilighetene har en komplett, moderne kjøkkeninnredning fra HTH. Det leveres Asko Craft Black Steel hvitevarer, platetopp, oppvaskmaskin med varmtvannstilkobling, kjøle-/fryseskap, stekeovn og ventilator med kullfilter. Gode materialvalg gir deg en moderne, trivelig og lettstelt hverdag. BYGG B

BYGG C BYGG D BYGG A

VELG MELLOM TRE ULIKE INTERIØRKONSEPTER Leilighetene på Nøsted Brygge kan ferdigstilles i tre ulike interiørstiler. Vår interiørkonsulent Emma Thorsen fra Meadow Home Drammen har nøye plukket ut forskjellige materialer, strukturer og farger, og satt sammen i tre ulike stilretninger. Alle konseptene er tidløse, med et moderne preg. Materialvalgene er plukket fra øverste hylle, og vil skape en lun og harmonisk atmosfære i ditt nye hjem. Alle interiørstilene får du levert som standard leveranse – helt uten tillegg i prisen.

SVANEN TERNEN ANDEN Interiørkonsulentens ord Nøsted Brygge er et helt unikt prosjekt. Med eksklusive detaljer og materialvalg er dette et prosjekt du ikke vil gå glipp av. Det er noe helt spesielt med den roen og stemningen man vil få ved å bo ved vannet – og det er akkurat denne følelsen jeg ønsket å ta med meg inn når jeg satt sammen de forskjellige stilene. Som interiørkonsulent vet jeg at vi alle ønsker vårt eget preg på våre hjem. Det er nå slutt på at alle nye leiligheter skal være kopier av hverandre – jeg har derfor utformet tre forskjellige helhetlige interiørpakker tilpasset forskjellige smakssegmenter. Dermed kan du velge din egen stil uten å bruke tid og krefter på kostbare tilleggsvalg. Jeg håper at en av pakkene Svanen, Ternen og Anden treffer akkurat deg, og din smak! Emma Thorsen / Meadow Home Drammen

SVANEN Svanen har en lys, delikat og lett palett med innslag av naturmaterialer.

Leiligheten Svanen har nøytrale hvite vegger, hvitt kjøkken med en sort benkeplate, og lyst 1-stavs parkettgulv. Badet har lys beige fliser, med innredning i lys eik. Øvrig informasjon • Vegger malt i Klassisk Hvit • 14 mm 1-stavs parkett Kjøkken • Kjøkkenmodell Hvit Next fra HTH • Gripekanter på alle kjøkkenfronter • Benkeplate i sort Grafitt laminat • Sort Mythos komposittvask Bad • På badet blir beige flis i format 30x30 cm brukt på gulv • 30x60 cm format på veggene • 5x5 cm mosaikkfliser i samme type som gulvflis i dusjsonen • Samme gulvflisene i 30x30 cm vil også bli brukt på gulv på gjestetoalett, samt vaskerom • Vegghengt toalett med Unopax Sisterne løsning • Baderomsinnredning i lys eik med gripekant i serien Como fra Scalabad • Baderomsspeil i modell Mira med integrerte lys i sidene fra Scalabad Dette er en tidløs stil som vil overleve enhver trend. Leiligheten vil oppfattes lys og åpen, med et rolig og avstemt uttrykk. Denne stilen vil kle møblering i myke former og lyse trefarger.

TERNEN Ternen har en lun atmosfære med enkle former og stramme linjer.

Leiligheten Ternen vil få varme gråbeige fargetoner på veggene, mørk sortbrun kjøkkeninnredning med en tøff kontrast i en lys sandsten-farget benkeplate. Her er det også valgt lyse parkettgulv for å lysne opp. På badet er det mørke grå fliser på gulv, og en lysere grå flis på vegg. Innredningen er i en sort/brun trestruktur. Øvrig informasjon • Vegger malt i Sober og Washed Linen • 14 mm 1-stavs parkett Kjøkken Kjøkkenmodell One sort struktur fra HTH • Line Sort 20 cm håndtak på alle kjøkkenfronter • Benkeplate i Sandsten laminat • Sort Mythos komposittvask Bad • På badet blir antracita flis i format 30x30 cm brukt på gulv • Blanco i 30x60 cm format på veggene • 5x5 cm mosaikkfliser i samme type som gulvflis i dusjsonen • Samme gulvflisene i 30x30 cm vil også bli brukt på gulv på gjestetoalett, samt vaskerom • Vegghengt toalett med Unopax Sisterne løsning 5 • Baderomsinnredning i fargen Amerikansk valnøtt med gripekant i serien Como fra Scalabad • Baderomsspeil i modell Mira med integrerte lys i sidene fra Scalabad Leiligheten vil bli oppfattet lun og stemningsfull. Denne stilen får et røft uttrykk som kler godt moderne interiør og detaljer i sort.

ANDEN Anden er stilfull og moderne i bruken av flere gråtoner, som sammen vil harmonere og skape helheten i dette konseptet.

Leiligheten vil ha lyse grå vegger, mellomgrått kjøkken med sort benkeplate og lyse parkettgulv. Badet er i en mellomgrå flis både på gulv og vegger. Innredningen på badet blir levert i matt sort. Øvrig informasjon • Vegger malt i Tåkedis/Frostdis • 14 mm 1-stavs parkett Kjøkken • Kjøkkenmodell Grå Next fra HTH • Gripekanter på alle kjøkkenfronter • Benkeplate i sort Grafitt laminat • Sort Mythos komposittvask Bad • På badet blir cemento flis i format 30x30 cm brukt på gulv • 30x60 cm format på veggene • 5x5 cm mosaikkfliser i samme type som gulvflis i dusjsonen • Samme gulvflisene i 30x30 cm vil også bli brukt på gulv på gjestetoalett, samt vaskerom • Vegghengt toalett med Unopax Sisterne løsning • Baderomsinnredning i sort matt med gripekant i serien Como fra Scalabad • Baderomsspeil i modell Mira med integrerte lys i sidene fra Scalabad Denne stilen med avstemte fargetoner gir et vakkert, dempet uttrykk. Kombiner gjerne med farger for å få et unikt preg.

Bygg A ligger vestvendt og solrikt, med utsikt mot Drammensfjorden og byen. Bygg A har 15 gjennomgående leiligheter. Ledige leiligheter har areal fra BRA 100,2 m2 til 135,4 m2. Leilighetene ligger i 5. og 6. etasje. Alle med egen balkong. 2 av leilighetene i 6. etasje har mesanin og egen takterrasse i 7. etasje. Heis fra parkeringsetasjene. BYGG A

LEILIGHET A601 Bygg: A Etg: 6 | Rom: 4 Bra: 106,2 m2 | P-rom: 101,8 m2 Innglasset balkong: 9,3 + 13,4 m2 DW DW innglasset Balkong 9,3 m2 Sov 13,5 m2 Sov 7,9 m2 Sov 7,9 m2 Bod 2,6 m2 Bad 5,8 m2 Bad 4,2 m2 41,4 m2 4,7 m2 Gang 13,1 m2 Garderobe 3,5 m2 innglasset Balkong 13,4 m2 BRAS: 106,2 m2

LEILIGHETER MED MESANIN OG TAKTERRASSE A602 + A604 har mesanin med stor, flott takterrasse.

DW DW m2 Sov 8,7 m2 Bad 6,4 m2 Garderobe 3,5 m2 Sov 15,7 m2 Sov 8,7 m2 48,0 m2 Bad 5,4 m2 Bod 3,6 m2 Gang 12,7 m2 innglasset Balkong 19,8 m2 BRAS: 135,4 m2 LEILIGHET A602 Bygg: A Etg: 6 + 7 | Rom: 4 Bra: 135,4 m2 | P-rom: 125,6 m2 Innglasset balkong: 19,8 m2 Takterrasse: 116,4 m2 Etg: 6

Etg: 7 Mesanin 16,7 m2 Mezzanin 13,8 m2 Takterrasse 116,4 m2

LEILIGHET A604 Bygg: A Etg: 6 + 7 | Rom: 3 Bra: 100,2 m2 | P-rom: 96,0 m2 Innglasset balkong: 9,1 m2 Takterrasse: 55,1 m2 Etg: 6 DW Sov 12,0 m Sov 7,6 m2 Sov 11,9 m2 Bod 2,5 m2 WC 2,2 m2 Bad 5,4 m2 2,7 m2 Gang 7,0 m2 41,6 m2 innglasset Balkong 9,1 m2 BRAS: 100,2 m2 L-A604

Etg: 7 Mesanin 15,0 m2 Mezzanin 15,0 Takterrasse 55,1 m2

Bygg B ligger vestvendt og solrikt, med utsikt mot Drammensfjorden og byen. Bygg B har 12 gjennomgående leiligheter. Ledige leiligheter har areal fra BRA 147,0 m² til 163,9 m². Leilighetene ligger i 5. til 6. etasje. Alle med egen balkong. Leiligheten i 6. etasje har mesanin og egen takterrasse i 7. etasje. Heis fra parkeringsetasjene. BYGG B

LEILIGHET B504 Bygg: B Etg: 5 | Rom: 4 Bra: 147 m2 | P-rom: 134,1 m2 Balkong: 22,1 m2 Innglasset balkong: 15,7 m2 Etg: 5 DW DW 22,1 m2 15,7 m2 Bod 3,2 m2 Sov 7,8 m2 Sov 16,1 m2 Garderobe 6,4 m2 Bad 4,3 m2 WC 2,7 m2 Bad 6,3 m2 Sov 14,2 m2 11,8 m2 65,1 m2 L-B504 TYP F.a Balkong Innglasset balkong BRAS: 147,0 m2

ALLE LEILIGHETER HAR INNGLASSET BALKONG med flott utsikt mot Drammensfjorden

LEILIGHET MED MESANIN OG TAKTERRASSE B604 har mesanin med stor, flott takterrasse.

LEILIGHET B604 Bygg: B Etg: 6 + 7 | Rom: 4 Bra: 163,9 m2 | P-rom: 151,0 m2 Balkong: 22,1 m2 Innglasset balkong: 10,8 m2 Takterrasse: 128,2 m2 Etg: 6 DW DW Sov 8,5 m2 Bod 2,7 m2 Bod 3,2 m2 Sov 7,7 m2 Sov 16,1 m2 Garderobe 6,4 m2 Bad 4,3 m2 WC 2,7 m2 Bad 6,3 m2 Sov 14,1 m2 11,8 m2 65,1 m2 innglasset Balkong Balkong 22,1 m2 innglasset Balkong 10,8 m2 BRAS: 163,9 m2

Etg: 7 Mesanin 16,9 m2 Takterrasse 128,2 m2 Takterrasse

ETASJEPLANER BYGG A + B DW DW DW DW DW DW DW DW DW DW L-G401 Typ Q 111,5 m2 L-B402 TYP D.2a 85,2 m2 L-B401 TYP D.1a 88,3 m2 L-A405 TYP D.3a 85,7 m2 L-A404 TYP D.1b 85,2 m2 L-B403 TYP E.a 91,4 m2 L-A403 TYP C.a 100,4 m2 L-A402 TYP B.a 118,7 m2 L-B404 TYP F.a 147,0 m2 L-A401 TYP A 106,2 m2 Sov 13,5 m2 Sov 7,9 m2 Sov 7,9 m2 Bod 2,6 m2 Bad 5,8 m2 Bad 4,2 m2 41,4 m2 4,7 m2 Gang 13,1 m2 Sov 8,7 m2 Bad 6,4 m2 Garderobe 3,5 m2 Sov 15,7 m2 Sov 8,7 m2 48,0 m2 Bad 5,4 m2 Bod 3,6 m2 Gang 12,7 m2 Sov 15,2 m2 Garderobe 4,2 m2 Bad 4,8 m2 Sov 7,3 m2 Bod 3,5 m2 45,6 m2 Bad 6,7 m2 Sov 7,6 m2 Sov 11,9 m2 Bod 2,5 m2 WC 2,2 m2 Bad 5,4 m2 2,7 m2 Gang 6,8 m2 41,8 m2 Sov 7,7 m2 Sov 11,9 m2 Bod 2,6 m2 WC 4,7 m2 Bad 5,4 m2 2,7 m2 Gang 6,8 m2 39,3 m2 Sov 8,1 m2 Sov 11,9 m2 Bod 2,7 m2 WC 2,5 m2 Bad 5,4 m2 3,0 m2 Gang 7,2 m2 42,8 m2 Sov 7,6 m2 Sov 11,9 m2 Bod 2,5 m2 WC 2,2 m2 Bad 5,4 m2 2,7 m2 Gang 6,9 m2 2,9 m2 Sov 8,5 m2 Sov 12,3 m2 Bad 6,4 m2 WC 2,4 m2 Bod 2,6 m2 Gang 6,8 m2 45,0 m2 Bod 3,2 m2 Sov 7,7 m2 Sov 16,1 m2 Garderobe 6,4 m2 Bad 4,3 m2 WC 2,7 m2 Bad 6,3 m2 Sov 14,1 m2 11,8 m2 65,1 m2 37,9 m2 Sov 7,6 m2 Sov 10,2 m2 Sov 12,3 m2 Garderobe 4,7 m2 Bad 5,1 m2 Bod 3,5 m2 Bad 6,1 m2 Bod 3,5 m2 7,8 m2 Gang 6,2 m2 Gang 7,7 m2 Balkong 36,1 m2 innglasset Balkon 13,4 m2 innglasset Balkon 25,1 m2 innglasset Balkon 13,4 m2 Balkong 22,1 m2 innglasset Balkong 15,6 m2 innglasset Balkon 23,3 m2 innglasset Balkon 13,2 m2 innglasset Balkong 13,7 m2 innglasset Balkong 13,4 m2 innglasset Balkong 13,2 m2 innglasset Balkong 13,9 m2 41,3 m2 A402 Bras: 118,7 m2 A403 Bras: 100,4 m2 A404 Bras: 85,2 m2 A405 Bras: 85,7 m2 B401 Bras: 88,3 m2 B402 Bras: 85,2 m2 B403 Bras: 91,4 m2 B404 Bras: 147 m2 A401 Bras: 106,2 m2 DW DW DW DW DW DW DW DW DW DW L-B502 TYP D.2a 85,2 m2 L-B501 TYP D.1a 88,3 m2 L-A505 TYP D.3a 85,7 m2 L-A504 TYP D.1b 85,2 m2 L-B503 TYP E.a 91,4 m2 L-A503 TYP C.a 100,4 m2 innglasset Balkong 25,1 m2 L-A502 TYP B.a 118,7 m2 innglasset Balkong 13,4 m2 Balkong 22,1 m2 innglasset Balkong 15,6 m2 L-B504 TYP F.a 147,0 m2 L-A501 TYP A 106,2 m2 L-G501 Typ Q 111,5 m2 37,9 m2 Sov 7,6 m2 Sov 10,2 m2 Sov 12,3 m2 Garderobe 4,7 m2 Bad 5,1 m2 Bod 3,5 m2 Bad 6,1 m2 Bod 3,5 m2 7,8 m2 Gang 6,2 m2 2,9 m2 Sov 8,5 m2 Sov 12,4 m2 Bad 6,4 m2 WC 2,4 m2 Bod 2,6 m2 Gang 6,8 m2 45,0 m2 Bod 3,2 m2 Sov 7,7 m2 Sov 16,1 m2 Garderobe 6,4 m2 Bad 4,3 m2 WC 2,7 m2 Bad 6,3 m2 Sov 14,1 m2 11,8 m2 65,1 m2 Sov 13,5 m2 Sov 7,9 m2 Sov 7,9 m2 Bod 2,6 m2 Bad 5,8 m2 Bad 4,2 m2 103 41,4 m2 4,7 m2 Gang 13,1 m2 Sov 8,7 m2 Bad 6,4 m2 Garderobe 3,5 m2 Sov 15,7 m2 Sov 8,7 m2 48,0 m2 Bad 5,4 m2 Bod 3,6 m2 Gang 12,7 m2 Sov 15,2 m2 Garderobe 4,2 m2 Bad 4,8 m2 Sov 8,1 m2 Sov 11,9 m2 Bod 2,7 m2 WC 2,5 m2 Bad 5,4 m2 3,0 m2 Gang 7,2 m2 42,8 m2 Sov 7,3 m2 Bod 3,5 m2 45,6 m2 Bad 6,7 m2 Sov 7,6 m2 Sov 11,9 m2 Bod 2,5 m2 WC 2,2 m2 Bad 5,4 m2 2,7 m2 Gang 6,8 m2 41,8 m2 Sov 7,7 m2 Sov 11,9 m2 Bod 2,6 m2 WC 4,7 m2 Bad 5,4 m2 2,7 m2 Gang 6,8 m2 39,3 m2 Sov 7,6 m2 Sov 11,9 m2 Bod 2,5 m2 WC 2,2 m2 Bad 5,4 m2 2,7 m2 Gang 6,9 m2 Gang 7,7 m2 Balkong 36,1 m2 innglasset Balkong 13,4 m2 innglasset Balkong 23,3 m2 innglasset Balkong 13,2 m2 innglasset Balkong 13,7 m2 innglasset Balkong 13,4 m2 innglasset Balkong 13,2 m2 innglasset Balkong 13,9 m2 41,3 m2 A502 Bras: 118,7 m2 A503 Bras: 100,4 m2 A504 Bras: 85,2 m2 A505 Bras: 85,7 m2 B501 Bras: 88,3 m2 B502 Bras: 85,2 m2 B503 Bras: 91,4 m2 B504 Bras: 147 m2 A501 Bras: 106,2 m2 4. etasje 5. etasje HUS A HUS A HUS B HUS B

DW L-G701 Typ Q.2 111,9 m2 Stue / Kjøkken 38,3 m2 Sov 7,6 m2 Sov 10,0 m2 Sov 12,3 m2 Garderobe 4,7 m2 Bad 6,1 m2 Bad 7,2 m2 Entré 5,3 m2 Gang 8,0 m2 Bod 4,6 m2 Mezzanin 16,7 m2 Mezzanin 13,8 m2 Mezzanin 15,0 m2 Mezzanin 15,0 m2 Mezzanin 15,7 m2 Mezzanin 15,0 m2 Mezzanin 16,6 m2 Mezzanin 16,9 m2 Balkon 36,1 m2 Takterrasse 116,4 m2 Takterrasse 128,2 m2 Takterrasse 58,2 m2 Takterrasse 55,1 m2 Takterrasse 57,2 m2 Takterrasse 55,1 m2 Takterrasse 55,8 m2 Takterrasse 89,4 m2 DW DW DW DW DW DW DW DW DW DW + 16,9m2 i mesanin Total: 163,9 + 16,7m2 i mesanin Total: 135,4 + 15,0m2 i mesanin Total: 100,2 Sov 7,7 m2 Sov 11,9 m2 Bod 2,6 m2 WC 4,7 m2 Bad 5,4 m2 2,7 m2 Gang 6,8 m2 39,3 m2 L-A605 TYP D.3b 85,7 m2 innglasset Balkong 9,3 m2 Sov 13,5 m2 Sov 7,9 m2 Sov 7,9 m2 Bod 2,6 m2 Bad 5,8 m2 Bad 4,2 m2 41,4 m2 4,7 m2 Gang 13,1 m2 L-A601 TYP A 106,2 m2 L-B602 TYP D.2b 85,2 m2 L-B601 TYP D.1d 88,3 m2 L-A604 TYP D.1c 85,2 m2 42,8 m2 L-B603 TYP E.b 91,4 m2 L-A603 TYP E.b 100,4 m2 L-A602 TYP B.b 118,7 m2 L-B604 TYP F.b 147,0 m2 Sov 8,7 m2 Bad 6,4 m2 Garderobe 3,5 m2 Sov 15,7 m2 Sov 8,7 m2 48,0 m2 Bad 5,4 m2 Bod 3,6 m2 Gang 12,7 m2 innglasset Balkong 18,3 m2 innglasset Balkong 19,8 m2 Sov 15,2 m2 Garderobe 4,2 m2 Bad 4,8 m2 Sov 7,3 m2 Bod 3,5 m2 45,6 m2 Bad 6,7 m2 Sov 7,6 m2 Sov 11,9 m2 Bod 2,5 m2 WC 2,2 m2 Bad 5,4 m2 2,7 m2 Gang 7,0 m2 41,6 m2 Sov 8,2 m2 Sov 11,9 m2 Bod 2,7 m2 WC 2,5 m2 Bad 5,4 m2 3,0 m2 Gang 7,2 m2 Sov 7,6 m2 Sov 11,9 m2 Bod 2,5 m2 WC 2,2 m2 Bad 5,4 m2 2,7 m2 Gang 6,9 m2 2,9 m2 Sov 8,5 m2 Sov 12,3 m2 Bad 6,4 m2 WC 2,4 m2 Bod 2,6 m2 Gang 6,8 m2 45,0 m2 Bod 3,2 m2 Sov 7,7 m2 Sov 16,1 m2 Garderobe 6,4 m2 Bad 4,3 m2 WC 2,7 m2 Bad 6,3 m2 Sov 14,1 m2 11,8 m2 65,1 m2 38,1 m2 Sov 7,6 m2 Sov 10,0 m2 Sov 12,3 m2 Garderobe 4,7 m2 Bad 5,1 m2 Bod 3,5 m2 Bad 6,1 m2 Bod 3,5 m2 7,8 m2 Gang 6,6 m2 L-G601 Typ Q 111,8 m2 innglasset Balkong 9,2 m2 innglasset Balkong 9,1 m2 innglasset Balkong 9,4 m2 innglasset Balkong 9,1 m2 innglasset Balkong 9,5 m2 Balkong 22,1 m2 innglasset Balkong 10,8 m2 Gang 7,7 m2 Balkong 36,1 m2 innglasset Balkong 13,4 m2 41,3 m2 A602 Bras: 135,4 m2 A603 Bras: 114,2 m2 A604 Bras: 100,2 m2 A605 Bras: 100,7 m2 B601 Bras: 104 m2 B602 Bras: 100,2 m2 B603 Bras: 108 m2 B604 Bras: 163,9 m2 A601 Bras: 106,2 m2 DW DW DW DW DW DW DW DW DW DW + 16,9m2 i mesanin Total: 163,9 + 16,7m2 i mesanin Total: 135,4 + 15,0m2 i mesanin Total: 100,2 Sov 7,7 m2 Sov 11,9 m2 Bod 2,6 m2 WC 4,7 m2 Bad 5,4 m2 2,7 m2 Gang 6,8 m2 39,3 m2 L-A605 TYP D.3b 85,7 m2 innglasset Balkong 9,3 m2 Sov 13,5 m2 Sov 7,9 m2 Sov 7,9 m2 Bod 2,6 m2 Bad 5,8 m2 Bad 4,2 m2 41,4 m2 4,7 m2 Gang 13,1 m2 L-A601 TYP A 106,2 m2 L-B602 TYP D.2b 85,2 m2 L-B601 TYP D.1d 88,3 m2 L-A604 TYP D.1c 85,2 m2 42,8 m2 L-B603 TYP E.b 91,4 m2 L-A603 TYP E.b 100,4 m2 L-A602 TYP B.b 118,7 m2 L-B604 TYP F.b 147,0 m2 Sov 8,7 m2 Bad 6,4 m2 Garderobe 3,5 m2 Sov 15,7 m2 Sov 8,7 m2 48,0 m2 Bad 5,4 m2 Bod 3,6 m2 Gang 12,7 m2 innglasset Balkong 18,3 m2 innglasset Balkong 19,8 m2 Sov 15,2 m2 Garderobe 4,2 m2 Bad 4,8 m2 Sov 7,3 m2 Bod 3,5 m2 45,6 m2 Bad 6,7 m2 Sov 7,6 m2 Sov 11,9 m2 Bod 2,5 m2 WC 2,2 m2 Bad 5,4 m2 2,7 m2 Gang 7,0 m2 41,6 m2 Sov 8,2 m2 Sov 11,9 m2 Bod 2,7 m2 WC 2,5 m2 Bad 5,4 m2 3,0 m2 Gang 7,2 m2 Sov 7,6 m2 Sov 11,9 m2 Bod 2,5 m2 WC 2,2 m2 Bad 5,4 m2 2,7 m2 Gang 6,9 m2 2,9 m2 Sov 8,5 m2 Sov 12,3 m2 Bad 6,4 m2 WC 2,4 m2 Bod 2,6 m2 Gang 6,8 m2 45,0 m2 Bod 3,2 m2 Sov 7,7 m2 Sov 16,1 m2 Garderobe 6,4 m2 Bad 4,3 m2 WC 2,7 m2 Bad 6,3 m2 Sov 14,1 m2 11,8 m2 65,1 m2 38,1 m2 Sov 7,6 m2 Sov 10,0 m2 Sov 12,3 m2 Garderobe 4,7 m2 Bad 5,1 m2 Bod 3,5 m2 Bad 6,1 m2 Bod 3,5 m2 7,8 m2 Gang 6,6 m2 L-G601 Typ Q 111,8 m2 innglasset Balkong 9,2 m2 innglasset Balkong 9,1 m2 innglasset Balkong 9,4 m2 innglasset Balkong 9,1 m2 innglasset Balkong 9,5 m2 Balkong 22,1 m2 innglasset Balkong 10,8 m2 Gang 7,7 m2 Balkong 36,1 m2 innglasset Balkong 13,4 m2 41,3 m2 A602 Bras: 135,4 m2 A603 Bras: 114,2 m2 A604 Bras: 100,2 m2 A605 Bras: 100,7 m2 B601 Bras: 104 m2 B602 Bras: 100,2 m2 B603 Bras: 108 m2 B604 Bras: 163,9 m2 A601 Bras: 106,2 m2 7. etasje 6. etasje HUS A HUS A HUS B HUS B

Bygg C ligger solrikt, med utsikt mot Drammensfjorden. Bygg C har 23 gjennomgående leiligheter. Ledige leiligheter med areal fra BRA 57,3 m² til 115,6 m². Leilighetene ligger i 6. og 7. etasje. Alle med egen balkong. 2 av leilighetene i 7. etasje har egen stor takterrasse i 8. etasje. Heis fra parkeringsetasjene. BYGG C

LEILIGHET C601A, C701 Bygg: C Etg: 6, 7 | Rom: 2 Bra: 57,3 m2 | P-rom: 56,9 m2 Balkong: 9,0 m2 DW DW Sov 11,6 m2 Bad 5,1 m2 6,8 m2 31,8 m2 9,0 m2 TYP H.1 BRAS: 57,3 m2 Balkong L C601a C701 D502a D504a

LEILIGHET C501B, C601B Bygg: C Etg: 5, 6 | Rom: 3 Bra: 70,7 m2 | P-rom: 67,0 m2 Balkong: 10,9 m2 DW 4,4 m2 Bod 2,7 m2 Sov 7,2 m2 Bad 5,3 m2 35,7 m2 Sov 12,4 m2 Sov 7,2 m2 10,9 m2 BRAS: 70,7 m2 Balkong L C 501b C601b

LEILIGHET C602B Bygg: C Etg: 6 | Rom: 2 Bra: 57,3 m2 | P-rom: 56,9 m2 Balkong: 9,0 m2 Balkong DW DW 6,8 m2 Sov 11,6 m2 Bad 5,1 m2 6,8 m2 31,8 m2 9,0 m2 BRAS: 57,3 m2 TYP H.2 L-C602B L C602b D502b D504b

LEILIGHET C702A Bygg: C Etg: 7+8 | Rom: 4 Bra: 115,6 m2 | P-rom: 96,1 m2 Balkong: 17,3 m2 Takterrasse: 77,5 m2 Etg: 7 DW Sov 7,2 m2 Sov 8,8 m2 Bad 5,9 m2 Bad 6,1 m2 Bod 3,2 m2 Sov 14,6 m2 5,1 m2 Gang 6,7 m2 35,1 m2 Bod 3,3 Balkong 17,3 m2 BRAS: 115,6m2

Etg: 8 Takterrasse 77,5 m2 Bod 14,7 m2

LEILIGHET C702B Bygg: C Etg: 7+8 | Rom: 4 Bra: 115,6 m2 | P-rom: 96,1 m2 Balkong: 17,3 m2 Takterrasse: 78,1 m2 Etg: 7 DW Sov 8,8 m2 Bad 5,9 m2 L-C503 TYP H.2 57,5 Bad 5,7 m2 Sov 14,6 m2 Sov 7,3 m2 Sov 8,9 m2 Bod 3,3 m2 5,1 m2 Gang 6,8 m2 35,2 m2 6,8 m Bad 6,1 m2 Balkong 17,3 m2 BRAS: 115,6m2

Etg: 8 Takterrasse 78,1 m2 Bod 14,7 m2

Bygg D ligger solrikt, med utsikt mot Drammensfjorden. Bygg D har 19 gjennomgående leiligheter. Ledige leiligheter med areal fra BRA 57,3 m² til 146,9 m². Leilighetene ligger i 5. til 7. etasje. Alle med egen balkong. 3 av leilighetene i 7. etasje har egen stor takterrasse i 8. etasje. Heis fra parkeringsetasjene. BYGG D

LEILIGHET D502A Bygg: D Etg: 5 | Rom: 2 Bra: 57,3 m2 | P-rom: 56,9 m2 Balkong: 9,0 m2 DW DW Sov 11,6 m2 Bad 5,1 m2 6,8 m2 31,8 m2 9,0 m2 TYP H.1 BRAS: 57,3 m2 Balkong L C601a C701 D502a D504a Etg: 5

LEILIGHET D502B Bygg: D Etg: 5 | Rom: 2 Bra: 57,3m2 | P-rom: 56,9 m2 Balkong: 9,0 m2 Etg: 5 Balkong DW DW 6,8 m2 Sov 11,6 m2 Bad 5,1 m2 6,8 m2 31,8 m2 9,0 m2 BRAS: 57,3 m2 TYP H.2 L-C602B L C602b D502b D504b

LEILIGHET D504 Bygg: D Etg: 5 | Rom: 4 Bra: 117,5 m2 | P-rom: 104,9 m2 Balkong: 14,7 m2 BRAS: 117,5 m2 BRAS: 117,5 m2 DW DW DW L-D603 TYP H.1 57,3 m2 Sov 8,0 m2 Sov 2,6 m2 Sov 7,1 m2 Bad 5,7 m2 Bad 5,1 m2 4,9 m2 Bod 3,8 m2 Gang 6,1 m2 Garderobe 6,2 m2 52,3 m2 Sov 8,0 m2 Sov 12,6 m2 Sov 7,1 m2 Bad 5,7 m2 Bad 5,1 m2 4,9 m2 Bod 3,8 m2 Gang 6,1 m2 Garderobe 6,2 m2 52,3 m2 Sov 11,6 m2 Bad 5,1 m2 6,8 m2 31,8 m2 Balkong 14,7 m2 Balkong 14,7 m2 Balkon 9,0 m2 Etg: 6

LEILIGHET D602 Bygg: D Etg: 6 | Rom: 4 Bra: 117,5 m2 | P-rom: 104,9 m2 Balkong: 14,7 m2 BRAS: 117,5 m2 DW DW L-D601 TYP I.a 89,0 m2 L-D603 TYP H.1 57,3 m2 Sov 8,0 m2 Sov 12,6 m2 Sov 7,1 m2 Bad 5,7 m2 Bad 5,1 m2 4,9 m2 Bod 3,8 m2 Gang 6,1 m2 Garderobe 6,2 m2 52,3 m2 Sov 11,6 m2 Bad 5,1 m2 6,8 m2 31,8 m2 Balkong 14,7 m2 Balkon 9,0 m2 L-D602 Etg: 6

LEILIGHET D604 Bygg: D Etg: 6 | Rom: 4 Bra: 117,5 m2 | P-rom: 104,9 m2 Balkong: 14,7 m2 BRAS: 117,5 m2 BRAS: 117,5 m2 DW DW DW L-D603 TYP H.1 57,3 m2 Sov 8,0 m2 Sov 2,6 m2 Sov 7,1 m2 Bad 5,7 m2 Bad 5,1 m2 4,9 m2 Bod 3,8 m2 Gang 6,1 m2 Garderobe 6,2 m2 52,3 m2 Sov 8,0 m2 Sov 12,6 m2 Sov 7,1 m2 Bad 5,7 m2 Bad 5,1 m2 4,9 m2 Bod 3,8 m2 Gang 6,1 m2 Garderobe 6,2 m2 52,3 m2 Sov 11,6 m2 Bad 5,1 m2 6,8 m2 31,8 m2 Balkong 14,7 m2 Balkong 14,7 m2 Balkon 9,0 m2 Etg: 6

DW DW Bod 2,8 m2 Sov 7,2 m2 9,3 m2 Sov 11,9 m2 Bad 4,6 m2 Bad 4,5 m2 42,6 m2 3,5 m2 Balkong 11,3 m2 LEILIGHET D701 Bygg: D Etg: 7+8 | Rom: 3 Bra: 108,8 m2 | P-rom: 85,0 m2 Balkong: 11,3 m2 Takterrasse: 60,9 m2 Etg: 7 BRAS: 108,8 m2

Etg: 8 Takterrasse 60,9 m2 Bod 19,9 m2

DW Sov 8,0 m2 Sov 12,9 m2 Sov 7,1 m2 Bad 5,1 m2 4,9 m2 Gang 7,8 m2 Garderobe 6,0 m2 47,7 m2 Bad 6,2 m2 Bod 3,8 m2 Bod 2,8 m2 TYP I.b Balkong 14,8 m2 L-D702 LEILIGHET D702 Bygg: D Etg: 7+8 | Rom: 4 Bra: 146,9 m2 | P-rom: 105,2 m2 Balkong: 14,8 m2 Takterrasse 77,7 m2 Etg: 7 BRAS: 146,9m2

Etg: 8 Takterrasse 77,7 m2 BOD BRA Bod 29,4 m2

LEILIGHET D704 Bygg: D Etg: 7+8 | Rom: 4 Bra: 146,9 m2 | P-rom: 105,2 m2 Balkong: 14,8 m2 Takterrasse 76,2 m2 Etg: 7 DW Sov 8,0 m2 Sov 12,9 m2 Sov 7,1 m2 Bad 5,1 m2 4,9 m2 Gang 7,8 m2 Garderobe 6,0 m2 47,7 m2 Bad 6,2 m2 Bod 3,8 m2 Balkong 14,8 m2 L-CD704 BRAS: 146,9 m2

Etg: 8 Takterrasse 76,2 m2 Bod 29,4 m2

DW DW DW DW DW DW DW DW DW DW DW Bad 5,4 m2 Bod 2,6 m2 Sov 13,3 m2 Sov 7,3 m2 3,5 m2 32,9 m2 L-C604 TYP J 68,1 m2 L-C603 TYP H.2 57,3 m2 L-C602B TYP H.2 57,3 m2 L-C601A TYP H.1 57,3 m2 L-C602A TYP K.2 70,7 m2 L-C601B TYP K.1 70,7 m2 4,4 m2 Bod 2,7 m2 Sov 7,2 m2 Bad 5,3 m2 35,7 m2 Sov 12,4 m2 Sov 11,6 m2 Bad 5,1 m2 6,8 m2 31,8 m2 4,4 m2 Bod 2,7 m2 Sov 7,2 m2 Bad 5,3 m2 35,7 m2 Sov 12,4 m2 Sov 11,6 m2 Bad 5,1 m2 6,8 m2 31,8 m2 Sov 11,6 m2 Bad 5,1 m2 6,8 m2 31,8 m2 L-D602 TYP G.1 117,5 m2 L-D601 TYP I.a 88,9 m2 L-D604 TYP G.2 117,5 m2 L-D603 TYP H.1 57,3 m2 Sov 7,2 m2 9,3 m2 Sov 11,9 m2 Bad 4,6 m2 Bad 4,5 m2 47,4 m2 Sov 8,0 m2 Sov 12,6 m2 Sov 7,1 m2 Bad 5,7 m2 Bad 5,1 m2 4,9 m2 Bod 3,8 m2 Gang 6,1 m2 Garderobe 6,2 m2 52,3 m2 Sov 8,0 m2 Sov 12,6 m2 Sov 7,1 m2 Bad 5,7 m2 Bad 5,1 m2 4,9 m2 Bod 3,8 m2 Gang 6,1 m2 Garderobe 6,2 m2 52,3 m2 Sov 11,6 m2 Bad 5,1 m2 6,8 m2 31,8 m2 Sov 9,4 m2 Sov 7,5 m2 Bad 5,3 m2 Bod 3,0 m2 Sov 14,8 m2 Gang 4,2 m2 Bad 6,2 m2 5,3 m2 67,7 m2 L-F601 Typ R 129,6 m2 Balkong 14,8 m2 Balkong 11,3 m2 Balkong 14,8 m2 Balkong 9,1 m2 Balkong 11,3 m2 Balkong 9,1 m2 Balkong 9,1 m2 Balkong 9,1 m2 Balkong 9,1 m2 Balkong 11,3 m2 Balkong 37,8 m2 C601B Bras: 70,7 m2 C602A Bras: 70,7 m2 C602B Bras: 57,3 m2 D601 Bras: 88,9 m2 C603 Bras: 57,3 m2 C604 Bras: 68,1 m2 D602 Bras: 117,5 m2 D603 Bras: 57,3 m2 D604 Bras: 117,5 m2 C601A Bras: 57,3 m2 ETASJEPLANER BYGG C + D HUS C HUS C HUS D HUS D DW DW DW DW DW DW DW DW DW DW DW DW DW L-D501 TYP I.a 89,0 m2 L-C503 TYP H.2 57,3 m2 L-C502B TYP H.2 57,3 m2 L-D503 TYP H.1 57,3 m2 L-C504 TYP J 68,1 m2 L-C501A TYP H.1 57,3 m2 L-C502A TYP K.2 70,7 m2 L-C501B TYP K.1 70,7 m2 L-F501 Typ R 129,6 m2 4,4 m2 Bod 2,7 m2 Sov 7,2 m2 Bad 5,3 m2 35,7 m2 Sov 12,4 m2 Bad 5,4 m2 Bod 2,6 m2 Sov 13,3 m2 Sov 7,3 m2 3,5 m2 32,9 m2 Sov 9,4 m2 Sov 7,5 m2 Bad 5,3 m2 Bod 3,0 m2 Sov 14,8 m2 Gang 4,2 m2 Bad 6,2 m2 5,3 m2 Sov 11,6 m2 Bad 5,1 m2 6,8 m2 31,8 m2 Sov 7,2 m2 9,3 m2 Sov 11,9 m2 Bad 4,6 m2 Bad 4,5 m2 47,6 m2 67,7 m2 4,4 m2 Bod 2,7 m2 Sov 7,2 m2 Bad 5,3 m2 35,7 m2 Sov 12,4 m2 Sov 11,6 m2 Bad 5,1 m2 6,8 m2 31,8 m2 Sov 11,6 m2 Bad 5,1 m2 6,8 m2 31,8 m2 Sov 11,6 m2 Bad 5,1 m2 6,8 m2 31,8 m2 L-D502a TYP H.1 57,3 m2 L-D502b TYP H.2 57,3 m2 Sov 11,6 m2 Bad 5,1 m2 6,8 m2 31,8 m2 Sov 11,6 m2 Bad 5,1 m2 6,8 m2 31,8 m2 L-D504a TYP H.1 57,3 m2 L-D504b TYP H.2 57,3 m2 Sov 11,6 m2 Bad 5,1 m2 6,8 m2 31,8 m2 Sov 11,6 m2 Bad 5,1 m2 6,8 m2 31,8 m2 Balkong 9,1 m2 Balkong 9,1 m2 Balkong 9,1 m2 Balkong 9,1 m2 Balkong 9,1 m2 Balkong 11,3 m2 Balkong 9,1 m2 Balkong 11,3 m2 Balkong 9,1 m2 Balkong 11,3 m2 Balkong 9,1 m2 Balkong 9,1 m2 Balkong 37,8 m2 C501B Bras: 70,7 m2 C502A Bras: 70,7 m2 C502B Bras: 57,3 m2 D501 Bras: 89 m2 C503 Bras: 57,3 m2 C504 Bras: 68,1 m2 D502A Bras: 57,3 m2 D502B Bras: 57,3 m2 D503 Bras: 57,3 m2 D504 Bras: 117,5 m2 C501A Bras: 57,3 m2 5. etasje 6. etasje DW DW DW DW DW DW D DW DW DW Bad 5,4 m2 Bod 2,6 m2 Sov 13,3 m2 Sov 7,3 m2 3,5 m2 32,9 m2 L-C604 T J 68,1 m2 L-C603 TYP H.2 57,3 m2 L-C602B TYP H.2 57,3 m2 L-C601A TYP H.1 57,3 m2 L-C602A TYP K.2 70,7 m2 L-C601B TYP K.1 70,7 m2 4, m2 Bod 2,7 m2 Sov 7,2 m2 Bad 5,3 m2 35,7 m2 Sov 12,4 m2 Sov 11,6 m2 Bad 5,1 m2 6,8 m2 31,8 m2 4, m2 Bod 2,7 m2 Sov 7,2 m2 Bad 5,3 m2 35,7 m2 Sov 12,4 m2 Sov 11,6 m2 Bad 5,1 m2 6,8 m2 31,8 m2 Sov 11,6 m2 Bad 5,1 m2 6,8 m2 31,8 m2 L-D602 TYP G.1 117,5 m2 L-D601 I. 88,9 m2 L-D604 TYP G.2 117,5 m2 6 57,3 Sov 7,2 m2 9,3 m2 Sov 1 ,9 m2 ad 4,6 m2 ad 4,5 m2 47,4 m2 Sov 8,0 m2 Sov 12,6 m2 Sov 7,1 m2 Bad 5,7 m2 Bad 5,1 m2 4,9 m2 Bod 3,8 m2 Gang 6,1 m2 Garderobe 6,2 m2 52,3 m2 Sov 8,0 m2 Sov 12,6 m2 Sov 7,1 m2 Bad 5,7 m2 Bad 5,1 m2 4,9 m2 Bod 3,8 m2 Gang 6,1 m2 Garderobe 6,2 m2 52,3 m2 11,6 m2 , 2 6,8 m2 2 9,4 m2 7,5 m2 , 2 , 2 Sov , 2 Ga 4,2 m2 , 2 , 2 67,7 m2 L-F601 yp 129,6 2 Balkong 14,8 m2 Balkong 11,3 m2 Balkong 14,8 m2 9, m2 lk 1 ,3 m2 alkong 9,1 m2 Balkong 9,1 m2 Balkong 9,1 m2 Balkong 9,1 m2 Balkong 1 ,3 m2 lk 37,8 m2 C601B r s: ,7 2 C602A Bras: 70,7 m2 C602B Bras: 57,3 m2 6 r : 8,9 m2 603 Bras: 57,3 m2 6 Bras: 68,1 m2 D602 Bras: 117,5 m2 6 r s: , 2 D604 Bras: 17,5 m2 C601A ras: , 2 DW DW DW DW DW DW DW DW DW DW DW Bad 5,4 m2 Bod 2,6 m2 Sov 13,3 m2 Sov 7,3 m2 3,5 m2 32,9 m2 L-C604 TYP J 68,1 m2 L-C603 TYP H. 57,3 m2 L-C602B TYP H.2 57,3 m2 L-C601A TYP H.1 57,3 m2 L-C602A TYP K.2 70,7 m2 L-C601B TYP K.1 70,7 m2 4,4 m2 Bod 2,7 m2 Sov 7,2 m2 Bad 5,3 m2 35,7 m2 Sov 12,4 m2 Sov 11,6 m2 Bad 5,1 m2 6,8 m2 31,8 m2 4,4 m2 Bod 2,7 m2 Sov 7,2 m2 Bad 5,3 m2 35,7 m2 Sov 12,4 m2 Sov 11,6 m2 Bad 5,1 m2 6,8 m2 31,8 m2 Sov 11,6 m2 Bad 5,1 m2 6,8 m2 31,8 m2 L-D602 TYP G.1 117,5 m2 L-D601 TYP I.a 88,9 m2 L-D604 TYP G.2 117,5 m2 L-D603 TYP H.1 57,3 m2 Sov 7,2 m2 9,3 m2 Sov 11,9 m2 Bad 4,6 m2 Bad 4,5 m2 47,4 m2 Sov 8,0 m2 Sov 12,6 m2 Sov 7,1 m2 Bad 5,7 m2 Bad 5,1 m2 4,9 m2 Bod 3,8 m2 Gang 6,1 m2 Garderobe 6,2 m2 52,3 m2 Sov 8,0 m2 Sov 12,6 m2 Sov 7,1 m2 Bad 5,7 m2 Bad 5,1 m2 4,9 m2 Bod 3,8 m2 Gang 6,1 m2 Garderobe 6,2 m2 52,3 m2 Sov 11,6 m2 Bad 5,1 m2 6,8 m2 31,8 m2 Sov 9,4 m2 Sov 7,5 m2 Bad 5,3 m2 Bod 3,0 m2 Sov 14,8 m2 Gang 4,2 m2 Bad 6,2 m2 5,3 m2 67,7 m2 L-F601 Typ R 129,6 m2 Balkong 14,8 m2 Balkong 11,3 m2 Balkong 14,8 m2 Balkong 9,1 m2 Balkong 11,3 m2 Balkong 9,1 m2 Balkong 9,1 m2 Balkong 9,1 m2 Balkong 9,1 m2 Balkong 11,3 m2 Balkong 37,8 m2 6 Bras: 70,7 m2 6 r s: 7 , 2 6 a : , Bras: 88,9 2 6 : , as: 2 Bras: 117,5 2 3 r s: , 2 Bras: 17,5 2 6 Bras: 57,3 m2 -D504

Mesanin 14,7 m2 Mesanin 19,9 m2 Mesanin 29,4 m2 Bod 29,4 m2 Takterrasse 77,5 m2 Takterrasse 78,1 m2 Takterrasse 60,9 m2 Takterrasse 77,7 m2 Takterrasse 76,2 m2 Mesanin 14,7 m2 Takterrasse 101,4 m2 Bod 18,6 m2 C702A Bras: 115,6 m2 C702B Bras: 115,6 m2 D701 Bras: 108,8 m2 D702 Bras: 146,9 m2 D704 Bras: 146,9 m2 HUS C HUS C HUS D HUS D DW DW DW DW DW DW DW DW DW DW L-C702A TYP L.1 100,9 m2 L-C702B TYP L.2 100,9 m2 L-CD704 TYP G.4 117,5 m2 L-D702 TYP G.3 117,5 m2 Sov 7,2 m2 Sov 8,8 m2 Bad 5,9 m2 Bad 6,1 m2 Bod 3,2 m2 Sov 14,6 m2 5,1 m2 Gang 6,7 m2 35,1 m2 Sov 8,0 m2 Sov 12,9 m2 Sov 7,1 m2 Bad 5,1 m2 4,9 m2 Gang 7,8 m2 Garderobe 6,0 m2 47,7 m2 Bad 6,2 m2 Bod 3,8 m2 Bod 2,8 m2 Sov 7,2 m2 9,3 m2 Sov 11,9 m2 Bad 4,6 m2 Bad 4,5 m2 42,6 m2 L-C701 TYP H.1 57,3 m2 L-C703 TYP H.2 57,5 m2 L-D703 TYP H.1 57,3 m2 L-C704 TYP J 68,1 m2 L-F701 Typ R.2 129,6 m2 Sov 9,4 m2 Sov 7,5 m2 Bad 5,2 m2 Bod 3,0 m2 Sov 14,8 m2 Gang 4,2 m2 Bad 6,2 m2 5,3 m2 67,6 m2 Bad 5,7 m2 Sov 14,6 m2 Sov 7,3 m2 Sov 8,9 m2 Bod 3,3 m2 5,1 m2 Gang 6,8 m2 35,2 m2 Bad 5,4 m2 Bod 2,6 m2 Sov 13,3 m2 Sov 7,3 m2 3,5 m2 32,9 m2 Sov 11,6 m2 Bad 5,1 m2 6,8 m2 31,8 m2 Sov 11,7 m2 Bad 5,1 m2 6,8 m2 31,8 m2 Sov 11,6 m2 Bad 5,1 m2 6,8 m2 31,8 m2 L-D701 TYP I.b 88,9 m2 Sov 8,0 m2 Sov 12,9 m2 Sov 7,1 m2 Bad 5,1 m2 4,9 m2 Gang 7,8 m2 Garderobe 6,0 m2 47,7 m2 Bad 6,2 m2 Bod 3,8 m2 Bad 6,1 m2 Balkong 14,8 m2 Balkong 37,8 m2 Balkong 17,3 m2 Balkong 17,3 m2 Balkong 14,8 m2 Balkong 11,3 m2 Balkong 9,1 m2 Balkong 9,1 m2 Balkong 9,1 m2 Balkong 9,1 m2 C703 Bras: 57,5 m2 C704 Bras: 68,1 m2 D703 Bras: 57,3 m2 C701 Bras: 57,3 m2 C702A Bras: 115,6 m2 C702B Bras: 115,6 m2 D701 Bras: 108,8 m2 D702 Bras: 146,9 m2 D704 Bras: 146,9 m2 8. etasje 7. etasje

SEKSJONERING PARKERING OG BODER 2. etasje DW DW DW DW 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 MC MC 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 26 27 20 Sykler 41 42 23 24 43 44 45 46 35 28 MC NÆRINGSDEL 22 MC 36 - HC 38 39 37 47 40 48 - HC 49 50 - HC 33 34 31 32 29 30 25 51 - HC 6 Sykler INNKJØRING til 2. Etasje RAMPE til 3. Etasje MC MC NÆRINGSDEL NÆRINGSDEL BODER PARKERING 51 Parkeringsplasser (4 HC) Sov 9,6 m2 Sov 12,8 m2 Bod 4,7 m2 Bod 3,2 m2 Bad 5,8 m2 WC 3,4 m2 Entré 5,0 m2 kjøkken / Stue 56,9 m2 L-G201 TYP M 111,1 m2 Omklede 3,9 m2 Sov 8,6 m2 Bad 5,1 m2 Bod 3,6 m2 kjøkken / Stue 34,3 m2 Sov 14,1 m2 Entré 8,5 m2 L-G202 TYP N 77,9 m2 L-F201 TYP O 71,0 m2 Bad 5,5 m2 Sov 13,1 m2 kjøkken / Stue 32,2 m2 Entré 6,5 m2 Sov 7,0 m2 Gang 3,1 m2 L-F202 TYP P 98,7 m2 Sov 10,2 m2 Sov 15,2 m2 Bod 3,9 m2 Bad 5,2 m2 Entré 6,8 m2 Bad 6,9 m2 kjøkken / Stue 44,9 m2 Balkon 35,4 m2 Næring 79,4 m2 Næring 77,2 m2 Næring 82,4 m2 Næring 209,7 m2 Lager 22,8 m2 Lager 13,8 m2 Teknisk 11,8 m2 Bod 2,7 m2 Bod 2,7 m2 Bod 5,0 m2 Bod 2,5 m2 Bod 5,0 m2 Bod 2,5 m2 Bod 2,5 m2 Bod 2,5 m2 Bod 2,5 m2 Bod 5,2 m2 Bod 2,8 m2 Bod 2,5 m2 Bod 2,5 m2 Vann/Sprinklerrom 28,4 m2 Bod 5,0 m2 Bod 5,0 m2 Bod 5,4 m2 Bilvask 90,4 m2 Eks. Næring 112,1 m2 Balkong 25,4 m2 Balkong 29,5 m2 Bod 2,5 m2 Bod 5,0 m2 Bod 2,5 m2 Bod 5,0 m2 Bod 2,5 m2 Bod 5,0 m2 Bod 2,5 m2 Bod 5,0 m2 Bod 2,5 m2 Bod 5,0 m2 Bod 2,5 m2 Bod 5,0 m2 Bod 2,5 m2 Bod 5,0 m2 Bod 2,5 m2 Bod 5,0 m2 Bod 2,5 m2 Bod 5,0 m2 Bod 2,5 m2 Bod 5,0 m2 Bod 2,5 m2 Bod 5,0 m2 Bod 2,5 m2 Bod 5,0 m2 Bod 2,5 m2 Bod 2,5 m2 Bod 2,5 m2 Bod 2,5 m2 Bod 2,5 m2 Bod 2,5 m2 Bod 3,0 m2 Bod 3,0 m2 Bod 2,5 m2 Bod 2,5 m2 Bod 2,7 m2 Bod 2,5 m2 Bod 2,5 m2 Bod 2,5 m2 Bod 2,6 m2 Bod 3,9 m2 Bod 2,6 m2 Bod 5,0 m2 Bod 2,9 m2 Bod 2,6 m2 Bod 2,7 m2 Bod 3,0 m2 Bod 2,9 m2 Bod 2,5 m2 Bod 2,7 m2 Bod 5,0 m2 Bod 5,0 m2 Bod 5,0 m2 Bod 2,5 m2 Bod 2,6 m2 Bod 2,6 m2 Bod 2,6 m2 Balkong 12,1 m2 Bygg C Trapperom 50,0 m2 Bygg D Trapperom 41,5 m2 Felles Gang 38,4 m2 Bod 2,5 m2 Bod 2,7 m2 Bod 5,0 m2 Bod 4,0 m2 Bod 2,5 m2 Felles Gang 51,6 m2 Næring 67,5 m2 Næring 70,8 m2 Teknisk 10,3 m2 Næring 11,0 m2 Næring 9,0 m2 Næring 36,9 m2 Felles Gang 93,3 m2 Felles Gang 111,5 m2 Næring 58,4 m2 Næring 63,6 m2 Bygg A RØMMNINGSTRAPP 9,6 m2 Bygg A Trapperom 32,6 m2 Næring 59,1 m2 Felles 61,6 m2 WC 7,3 m2 Felles Gang 24,6 m2 Bygg B/E Trapperom 79,3 m2 Bod 5,0 m2 Bod 5,0 m2 Bod 4,6 m2 Næring 1 713,6 m2 Tegning pr. august 2023. Endringer kan forekomme.

3. etasje Tegning pr. august 2023. Endringer kan forekomme. DW DW DW DW 1 2 3 7 8 9 10 11 MC MC 4 5 6 12 13 14 15 16 17 18 19 21 26 27 23 24 22 25 35 28 MC 38 39 37 33 34 31 32 29 30 41 42 43 44 45 46 47 40 48 - HC 49 50 - HC 52 53 36 - HC 51 - HC 22 Sykler 14 Sykler MC MC NÆRINGSDEL åpen til etasje nedenfor BOD-AREAL åpen til etasje nedenfor åpen til etasje nedenfor åpen til etasje nedenfor åpen til etasje nedenfor NÆRINGSDEL åpen til etasje nedenfor NÆRINGSDEL åpen til etasje nedenfor PARKERING 53 Parkeringsplasser (4 HC) 20 Brua til P-HUS åpen til etasje nedenfor L-G301 TYP S 111,1 m2 L-G302 TYP N 77,9 m2 L-F301 TYP O 71,0 m2 L-F302 TYP P 98,8 m2 Balkong 11,5 m2 Sov 8,2 m2 Bad 5,1 m2 Bod 3,6 m2 Sov 15,9 m2 Garderobe 5,1 m2 Bod 3,2 m2 Bad 5,8 m2 WC 3,4 m2 Entré 6,3 m2 Bod 3,5 m2 Sov 7,2 m2 kjøkken / Stue 54,3 m2 Sov 14,1 m2 Entré 8,5 m2 Bad 5,5 m2 Sov 13,1 m2 kjøkken / Stue 32,2 m2 Entré 6,5 m2 Sov 7,1 m2 Sov 10,3 m2 Sov 15,2 m2 Bod 3,9 m2 Bad 5,2 m2 Entré 6,8 m2 Bad 6,9 m2 kjøkken / Stue 44,9 m2 Gang 3,1 m2 Balkon 35,4 m2 kjøkken / Stue 34,3 m2 Bod 5,0 m2 Bod 5,0 m2 Bod 5,0 m2 Bod 2,5 m2 Bod 2,6 m2 Bod 2,6 m2 Bod 2,6 m2 Balkong 9,5 m2 Bygg C Trapperom 50,0 m2 Bygg D Trapperom 41,5 m2 Felles Gang 38,4 m2 Bod 6,3 m2 Bod 2,5 m2 Bygg A Trapperom 32,6 m2 Bod 5,0 m2 Balkong 12,1 m2 Bygg B/E Trapperom 73,9 m2

UTOMHUSPLAN Nøsted Brygge får mer enn 5 mål med flotte fellesområder! Det blir et stort, grønt fellesareal i front mot brygga, og i atriene mellom bygningene. Her får du et unikt fellesområde for hygge og rekreasjon rett utenfor din egen dør. Vakkert beplantet, og med lekeplasser og trivelige sitteplasser. Adkomst til parkeringsetasjer og internveier på eiendommen blir asfaltert og/eller lagt med betongheller og armert gress.

29.07.2021 Rev. O Innvendig vinduska Prosjektnummer: O2019-002 Prosjekt: Nøsted Brygge Tegning: UTOMHUSPLAN 1+4 ETASJE Tegningsnr.: A.03.3 Gnr./Bnr.: 25/121, 122, 128, 129, 144, 145 Rev. Beskrivelse Dato Adresse: Svelvikv 3039 Dr Tiltakshaver: Nøsted AS Kommune: Drammen Rev. F 24.01.2020 Justering etter mø Rev. G 07.02.2020 Materialer, leilighet Rev. H 06.03.2020 Justering av fasade Rev. I 29.04.2020 Utvidet utomhuspla Rev. J 05.06.2020 Justering etter bran 29.06.2020 Rev. K Tunnel justert 20.07.2020 Rev. L Sykkelparkering, SN 20.08.2020 Rev. M Ny parkering i 2 et 12.01.2021 Rev. N Plassbygd løsning 20.09.2021 Rev. P Utomhusplan revid 1,25 % 1,25 % 6,67 % 6,67 % 6,67 % 6,67 % led light 4,00 2,00 2,00 0,01 7,01 0,40 5,61 7,07 5,18 7,33 4,15 5,67 4,28 0,11 9,57 8,42 0,48 1,23 1,46 9,65 0,42 2,84 16,23 15,99 51,08 25,14 3,14 113,11 +2,30 +2,30 +2,01 +1,53 +1,53 +1,82 +1,53 +1,75 +1,53 +1,53 +1,53 +1,53 +1,53 +1,53 +1,53 +1,94 +1,94 +1,94 +1,94 +1,94 +1,53 +1,94 +3,00 +3,00 +3,00 +3,00 +3,00 +3,00 +2,30 +2,30 +2,30 +3,00 +2,30 +2,30 +2,30 +2,30 +2,31 +3,00 +3,00 til riving til riving til riving til riving til riving til riving til riving Spirea hvit Skyveport Spirea hvit Spirea hvit NÆRING 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 12,50 % 12,50 % TRAFO 25/122 400V 230V H=3,685m dør: H1=2680m B1=1790 SYKKEL: 18x2=36 SYKKEL: 8x2=16 SYKKEL: 6x2=12 SYKKEL: 3x2=6 SYKKEL: 9x2=18 NY SNR. 3 Hovedtavle SNR. 7 SNR. 4 NY SNR. 1 Ikke utgravd Ikke utgravd SNR. 15 Fjernvarme 83 POSTKASSER 36 PARKERINGSPLASSER (5 HC) 68,09 7,00 7,87 0,90 6,08 3,95 46,82 9,57 24,50 18,31 67,74 +1,94 Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Møteplass Forsythia Kannonskulptur Kannonskulptur Kannonskulptur Møteplass Rogn Rogn Møteplass Møteplass Rogn Mattesvingel Rogn Møteplass Mattesvingel P-HUS HUS G HUS F NÆRING EKSISTERENDE BYGG SYKKEL: 12 SYKKEL: 12 SYKKEL: 12 SYKKEL: 10 SYKKEL: 20 SYKKEL: 7x2=14 Møteplass 8,33 % 8,33 % 8,33 % 6,67 % 6,67 % LIGHT POINT LIGHT POINT LIGHT POINT LIGHT POINT LIGHT POINT LIGHT POINT LIGHT POINT LIGHT POINT LIGHT POINT 111,84 0,26 6,07 29,60 5,10 67,04 3,76 19,12 3,63 15,64 1,88 15,74 2,00 2,35 11,83 2,63 2,80 3,97 3,06 5,18 2,00 2,00 2,00 2,00 2,00 2,00 2,00 2,00 2,00 3,19 +12,50 +12,48 +12,50 +12,50 +12,35 +12,35 Benk Benk Benk Benk Benk Benk Benk Benk Benk Benk Forsythia Lekeareal 45,24m2 Sandkasse 5,76m2 Huskestativ Fjærvippe Sandkasse 5,76m2 Lekeareal 45,82m2 Forsythia Forsythia Forsythia Forsythia Klatestativ Bær hage Bær hage Bær hage Hagerørkvein Hagerørkvein Hagerørkvein Hagerørkvein Spirea hvit Spirea hvit Spirea hvit Støyskjerm H=2,2m Lekeareal 44,00m2 Lekeareal 37,00m2 Spirea hvit Bær hage Sandkasse 4,00m2 Fjærvippe Klatestativ Huskestativ Spirea hvit Spirea hvit +12,35 +12,35 +12,35 +12,35 +11,50 +12,35 10 PARKERINGSPLASSER SNR. 16 SNR. 6 SNR. 15 SNR. 17 SNR. 18 SNR. 19 SNR. 12 SNR. 7 SNR. 11 SNR. 14 SNR. 8 SNR. 13 SNR. 12 6 POSTKASSER 3,11 8,51 4,11 12,20 7,09 4,00 6,81 4,12 3,21 4,00 3,19 11,56 3,32 4,28 3,45 4,39 11,02 0,88 6,08 6,12 0,30 111,77 84,25 7,82 2,80 16,01 110,88 13,75 51,42 50,10 0,10 34,06 12,76 3,49 0,22 33,63 0,10 5,32 5,66 10,88 12,19 0,39 13,01 2,95 56,17 8,32 7,41 8,19 4,11 1,79 15,85 1,98 13,20 3,10 30,63 5,50 31,01 4,21 7,83 1,53 2,47 0,68 +12,33 +12,30 +12,33 +12,33 +12,33 +12,30 +11,77 +11,89 +12,48 +12,50 +12,50 +12,48 +12,50 +12,50 +9,00 +12,50 +12,50 Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Plantekasse h=980mm Plantekasse h=980mm Plantekasse h=980mm Plantekasse h=980mm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Plantekasse h=980mm Plantekasse h=980mm Plantekasse h=980mm Plantekasse h=980mm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Kantstein vis 0 cm Rogn Rogn Rogn Rogn Mattesvingel Mattesvingel Hagerørkvein Hagerørkvein Hagerørkvein Møteplass Møteplass Møteplass Møteplass Møteplass HUS G HUS F HUS A HUS B HUS C HUS D HUS E SYKKEL: 20 TRAFO 25/121 TAVLE TAVLE SYKKEL: 12 SYKKEL: 8 SYKKEL: 9 Forsythia Møteplass Mattesvingel Forsythia Forsythia Forsythia Forsythia Forsythia Rogn Forsythia Mattesvingel Møteplass Møteplass Møteplass Møteplass Møteplass Møteplass Forsythia Rogn Rogn Rogn SYKKEL: 5 SYKKEL: 6 Møteplass +1 TEGNFORKLARING Planes begrensning Betongheller Gressarmering Asfalt Tredekke Stødempende gummimatter Gress Grus Sandkasse Forsythia Spirea rosa Tre(rogn) i en pott med en benk Alperips Spirea hvit Kantstein, vis 0cm Gress på dekke 0 2 4 6 8

Det var en gang… Sånn starter de fleste eventyr. Også industrieventyret Nøsted Bruk. Allerede i 1875 ble det grunnlagt et sagbruk og høvleri på Nøsted, med navn etter gründerne Bache & Gram. Etter en brann i 1890 ble bruket gjenoppbygget med større produksjonskapasitet og hadde 120 – 130 ansatte ved full drift. Arbeidet gikk døgnet rundt i to 12-timers skift. Lønnen var fra 1,50 til 3.00 kroner dagen avhengig av arbeidsoppdragene. I brukets tidlige historie bodde det i perioder mange kunstnere her. Blant dem kjente navn som Christian Skredsvig, Hans Heyerdahl, Nils Gude og Eilif Petersen. Alle disse har satt sitt preg på norsk malerkunst. Mange av arbeiderne bodde i Glassverket-brakken og andre boliger rett ved bruket, og mange av guttene fulgte faren på jobben allerede fra de var 12 – 15 år gamle. Om vinteren med is på fjorden stanset produksjonen opp, og arbeiderne måtte finne noe annet å gjøre. I 1915 kom nye eiere til, og aksjeselskapet Nøsted Bruk A/S ble dannet. Etter en ny brann i 1916 ble bruket bygget opp igjen, til en større og mer moderne bedrift på ca 1500 kvm. Senere kom også et nytt lagerbygg på 1300 kvm. 20-årene var en vanskelig tid, preget av liten etterspørsel, driftsinnskrenkninger, streiker og lockout. I 1927 var bruket konkurs. FRA NØSTED BRUK TIL NØSTED BRYGGE

I januar 1930 kom produksjonen i gang igjen med Bjerknes, Krekling og Hobbelstad som nye eiere. Fra ca. 50 ansatte rundt 1930, var det produksjonen av trefiberplater, kjent som Nøstex-plater, som fikk fart på produksjonen. Rett etter krigen var gjenopp- byggingen av Norge i gang, og Nøstex-platene fant veien inn i mange norske hjem. I 1950- og 60 årene var det nær 300 ansatte på Nøsted Bruk. I det samme området langs Drammensfjorden ble det gjennom årene etablert flere store industribedrifter. Foruten Nøsted Bruk, var Drammen Slip & Verksted, Drammen Jernstøperi og Drammens Glassverk store arbeidsgivere. Det førte til en betydelig bydelsutvikling, og mange nye boliger ble over tid bygget her. Familier etablerte seg, og forretninger og skoler kom til. I 1965 ble sagbruket og etter hvert høvleriet på Nøsted Bruk lagt ned, og produksjonen av trefiberplater overtok. På 70-tallet ble hardplater det viktigste produktet. Det gikk bra noen år, men dessverre ble det store produksjonsutfordringer. I 1976 ble hele bedriften lagt ned, og 133 ansatte mistet jobbene. Snipp, snapp, snute… Med det var et over 100års industrieventyr ute. Men historien slutter ikke her. Nå er Nøsted Bruk klar for en omfattende transformasjon fra næring til bolig. Fra gamle Nøsted Bruk til moderne boliger på Nøsted Brygge. Velkommen til nye opplevelser! KILDER: Drammen Byleksikon, Industrimuseum

NOEN TANKER FRA ARKITEKTEN Prosjektet Nøsted Brygge etableres i et veldig spennende område med utsikt over Drammensfjorden. Det eksisterende industribygget har påvirket mange av design- valgene. I stedet for å skjule dets funksjonelle og stramme arkitektoniske karakter, ble det valgt å videreføre dette elementet som en verdi i det nye boligbygget. Bygningene danner en C-form, åpen mot fjorden. I den indre gårdsplassen er det et parkeringsbygg med parkeringsplasser, og med et hagetak i tredje etasje. Hoveddelen av det eksisterende bygget inkluderer lager og næringsvirksomhet, samt at en del av andre og tredje etasje er forbeholdt parkering. Den rektangulære formen fungerer som et høyt podium for bygging av boligene, og den høye plasseringen gir boligene en enda bedre utsikt over fjorden. De nybygde boligene er organisert i to hovedbygg med en tak-hage mellom seg. De to høyeste bygningene på syv etasjer fungerer som en forbindelse mellom boligene og næringslokalene. De definerer også området mot fjorden med velbalanserte volumer og åpne plasser. Plasseringen av bygningskroppene er designet for å gi mye lys til de grønne områdene, gi optimal utsikt over fjorden fra boligene, og samtidig skjerme beboernes privatliv. Fellesarealer, som balkonger, trapperom og grønne områder, er spesielt ivaretatt. Disse arealene gir beboerne noen ekstra kvaliteter i hverdagen. Materialene er valgt for å være i samsvar med den enkle og funksjonelle karakteren til det eksisterende bygget. Mørke murstein i klinker dekker fasadene til næringsdelen, mens resten av bygningene dekkes med treverk. In fede, Arch. Valerio Ricci

Denne beskrivelsen er utarbeidet for å orientere om bygningens viktigste bestanddeler og funksjoner. Sammen med kontraktstegninger, kontrakt og øvrige vedlegg utgjør dette dokumentasjonen på din bolig. Det kan forekomme avvik mellom leveransebeskrivelsen og den øvrige salgsinformasjonen (herunder salgstegninger). I slike tilfeller er det alltid denne leveransebeskrivelsen som er gjeldende. Det presiseres særskilt at kjøkken leveres i henhold til egen kjøkkentegning. Det forbeholdes rett til å foreta mindre endringer av konstruksjon og materialvalg forutsatt at dette ikke medfører vesentlig endringer i kvalitet. Slike endringer medfører ikke rett til prisavslag. Leilighetene overleveres bygg- rengjort. Det må påregnes noe byggestøv etter overtagelse. Tegninger i prospektet viser ikke sjakter, eventuelle innkassinger, VVS-føringer osv. i komplett utførelse. Salgstegningene i prospektet er derfor ikke egnet for måltaking. Videre kan vindusplasseringen i den enkelte leilighet avvike noe fra de generelle planer, som følge av blant annet den arkitektoniske utformingen av bygget, krav til bæring, isolasjonskrav osv. Boligene oppføres iht. bestemmelsene i TEK17. Bygningsmessige standarder følger normalstandard på malerarbeider, overflater, helning, loddavvik m.m. Det gjøres oppmerksom på at skisser, perspektiv, utomhusplan, plantegninger og bilder i prospektet er av illustrativ karakter og inneholder derfor detaljer som farger, innredninger, møblering, belysning, beplantning og lignende som ikke inngår i leveransen. Stiplede løsninger og innredninger leveres ikke. Selger og megler tar forbehold om trykkfeil i prospekt og prisliste. Konstruksjon Bygningen utføres med bærekonstruksjon i betong, stål og tre. Fasadene bygges opp som isolerte stendervegger og kles utvendig med plater/stein/tegl og/eller treverk som vist i prospekt. Innvendige vegger utføres i stenderverk kledd med gipsplater. Fellestrapper bygges i betong eller stål. Vegger sparkles, males eller støvbundet betongoverflate. Innvendige fellestrapper leveres flislagt eller med belegg, type Forbo granitt eller lignende. Materialbruk og farger skal avstemmes slik at utbyggingen danner et harmonisk hele, men med variasjon. Der det er synlige stålsøyler i bæringen vil disse leveres korrosjonsbeskyttet og med malte overflater. Balkonger/terrasser Balkong- og terrassegulv er å anse som utvendig konstruksjon. Drypp fra overliggende balkong og rekkverk må påregnes. Det leveres avhengig av plassering, glassrekkverk, eller spilerekkverk i stål. Håndløper er av stål eller aluminium. Balkonger og terrasser får tregulv. Underkant balkongdekker leveres med trespiler og- eller finer. Balkong- og terrassedører er av typen skyve- eller slagdører fra MagnorVinduet som det fremgår av leilighetstegningene. Dørene leveres ferdig behandlet fra fabrikk i 3-delt konstruksjon med utvendig aluminiumsbekledning og innvendig trebekledning som for vinduene. Parkering og adkomst Det leveres parkeringsplass i parkeringsetasjer i plan 2 og 3 som er plassert under leilighetene med adkomst fra nedkjøringen til Nøsted Brygge. Parkering på gulv. Alle leiligheter vil få biloppstilingsplass klargjort for lademulighet og bod i garasjeanlegget. Leie betales over fellesutgiftene. I parkeringsetasjer leveres betonggulv, betongvegger og betonghimling som sprøytemales/støvbindes. Det leveres med T-profilhimling der dette er påkrevet. Det vil være synlige tekniske installasjoner, og rør vil være ubehandlet. Fri kjørehøyde vil være ca. 2,1 meter. Lokale områder for tekniske installasjoner vil forekomme. Det leveres felles parkeringsrom for sykler og barnevogner. Det blir også etablert sykkelpleiestasjon, dyrevaskeplass og hobbyrom. Garasjeanlegget blir avtrekksventilert uten oppvarming. Det vil kunne forekomme lokale svanker i gulvet hvor vann kan samle seg. Se utkast for fordeling av P-plasser og boder på plantegning for plan 2 og 3. LEVERANSEBESKRIVELSE Dato: 30.08.2021

RkJQdWJsaXNoZXIy NTY0MDg=