Main Image

Innflytting om et drøyt år

Det utredes og planlegges flere prosjekter langs Drammensfjorden, men kun på Nøsted Brygge har du sikkerhet for gjennomføring. Her har byggingen kommet langt allerede, og vi har som mål at alle leilighetene skal være ferdigstilte og innflyttingsklare i 3. kvartal 2025. Det gjør også at du som kjøper slipper å bo på en byggeplass over lang tid. 

På tide å starte planleggingen av ditt fremtidige liv i en helt ny og moderne leilighet. Solrikt. Med fjordutsikt. Helt nede på bryggekanten. Nøsted Brygge er et premiumprosjekt med kvaliteter og felles fasiliteter du ikke finner andre steder.  Her kan du virkelig nyte livet - og lange, deilige sommerkvelder. Mange leiligheter har kveldssol til etter kl. 22.00! Kjøper du nå har du fortsatt tid til å gjøre egne tilvalg for å sette ditt personlige preg på leiligheten. Og du har tid til å planlegge salg av din eksisterende bolig.På Nøsted Brygge er det fortsatt ledig noen praktiske toroms leiligheter på ca. 60 m² BRA. Dette er leiligheter med gode, arealeffektive planløsninger. Egne balkonger med sjøutsikt.

Det er også noen store, eksklusive leiligheter på ca. 100-160 m² BRA. Alle har åpne, luftige planløsninger, og alle har egne balkonger med sjøutsikt. De fleste store leilighetene har også egne takterrasser opptil ca. 120 m². Nøsted Brygge byr på fantastiske muligheter. Kontakt oss for å høre om dine!