Main Image

Ypsilon Bar og Nøsted Brasserie

Fra venstre: Utbyggerne på Nøsted Brygge; Per Rosenvinge og Jan Erik Hansen gratulerer eierne av Ypsilon Bar; Sindre Bjerknes og Anders Eriksen med kontrakt. Den nye restauranten kommer i bygningen til venstre for de to hovedbyggene på plakaten.

Vi har god erfaring med å starte opp på Union fra området her ble utviklet, og ser nå mange paralleller til Nøsted Brygge som nå skal transformeres til flotte leiligheter. Potensialet her er stort! Ikke minst med tanke på hele den nye bydelen som vokser frem her. Vi tar med oss vårt konsept med sjønær beliggenhet, god mat og drikke, og en liten konsertscene. Kanskje litt utvidet på alle måter. Fra bar til brasserie eller noe tilsvarende. De skreddersydde lokalene på Nøsted Brygge vil med messaninetasje gi opp mot 100 gjesteplasser inne, pluss muligheter for en stor uteservering. Rett ved bryggekanten. 

Vi tenker oss en variert meny, med dagens eller ukens middag som fast innslag. Alltid basert på sesongens beste råvarer. Det skal være både trivelig og velsmakende å sitte her på brygga med ferske reker eller annen sjømat på tallerkenen -og noe godt i glasset! Vi skal også ha konserter på vår nye intimscene med gode artister som skaper den rette stemningen. Vi har et godt kontaktnett, og kjente navn som Jonas Fjeld, Jo Nesbø, Magnus Grønneberg, Ole Paus, Jan Eggum m.fl. har stått på scenen på Ypsylon Bar. Noen av dem blir kanskje å se på Nøsted også.

Det er ennå tidlig i prosjektet og i planleggingen, men vi ser også muligheten for et flott selskapslokale her, egnet for alt fra private merkedager og feiringer til næringslivssamlinger og konferanser. Alt i alt ønsker vi å gi gode og minneverdige opplevelser.

Om alt går som planlagt, kan vi åpne dørene våren 2025. Vi gleder oss allerede, og skal bruke tiden godt til å skape en restaurant og møteplass alle skal trives i. Velkommen skal dere være….