Main Image

Prisøkning

Vi har lagt bak oss tre år med uvanlig høy prisvekst, og byggebransjen har vært spesielt utsatt for dette i form av høyere material- og energipriser. Vi har definert en høy kvalitet på våre leiligheter i dette prosjektet, med gode materialvalg hele veien, men de økte prisene gjør store utslag på utgiftssiden vår. Derfor ser vi dessverre ingen annen mulighet enn å øke prisene på leilighetene våre.


Men fortvil ikke, for vi setter ikke opp prisene før den 1.april. Dette gir deg som er i tenkeboksen muligheten til å komme ned fra gjerdet og sikre deg en av våre leiligheter til «gammel» pris. De nye prisene er ikke ferdig kalkulert i skrivende stund, men de vil ligge omtrent 10% høyere enn dagens priser. Det er med andre ord svært attraktivt å slå til nå. Vi opererer med en gunstig ordning for deg som ønsker å slå til. Kun 100000,- i depositum sikrer deg leilighet på Nøsted brygge som blir klar for innflytting i tredje kvartal 2025.


De økonomiske utsiktene ser gradvis ut til å bli bedre, med signaler fra Norges bank om at rentetoppen endelig er nådd. Vi tror dette baner vei for forutsigbarhet og normalisering av eiendomsmarkedet. Derfor kan det å slå til nå være et smart valg.


Ta en titt på boligvelgeren vår for en oversikt over ledige leiligheter.